Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.

Belén Esteban confirma les seves sospites sobre la traïció

L'amistat que existia amb Belén Esteban ja no tornarà a ser mai més com abans

Belén Esteban no ha estat l'única esquitxada en la disputa amb Paz Padilla. L'assumpte que va començar per l'acomiadament de la presentadora del programa de Sálvame ha arribat fins a Jorge Javier. Encara que Belén Esteban fos una de les pitjor parades en tota aquesta trama, la col·laboradora ha acabat per confirmar allò que més temia.

Sí, efectivament, ni Belén Esteban ni Jorge Javier mantenen bona relació des de l'acomiadament. És més, ni tan sols es parlen, no volen saber res sobre la gaditana. El pitjor de tot és que el sentiment és mutu, ja que sembla que els vincles d'amistat s'han trencat per sempre.

Tot i que ja ha passat força temps des del distanciament amb Belén Esteban, ella sempre va saber que hi hauria més per explicar. I la veritat és que s'equivocava, ja que ara és Jorge Javier Vázquez qui ataca durament Paz Padilla per l'acomiadament de la presentadora després de la seva baralla amb Belén Esteban al plató de Sálvame. Encara que la realitat és que aquest últim està sent molt més crític contra la presentadora que la mateixa Belén Esteban llavors.

El conflicte de Belén Esteban

Tot va començar quan Belén Esteban va començar a acusar la presentadora per estar en contra de les vacunes anti covid-19. Va ser precisament arran d'aquest succés quan Padilla va arribar al seu límit i va abandonar el plató mentre es treia el micròfon.

Va acabar el seu treball com a presentadora una hora i mitja abans i no li va importar gens ni mica. Encara que pogués semblar que la baralla entre totes dues era cosa d'aquell dia en concret, la veritat és que no. Tant Belén Esteban com Paz Padilla ja havien tingut diversos desacords en el passat, concretament des de l'any 2017.

Paz Padilla
Paz Padilla va tenir una baralla amb Belén Esteban al plató de 'Sálvame'. | EUROPA PRESS

Amb un «estic flipant!» dirigit a Belén Esteban, la presentadora sortia espantada del plató sense cap intenció de tornar-hi. A partir d'aquí, Mediaset va prendre la decisió d'acomiadar Padilla, mentre que Belén Esteban sí que continuava formant part de la plantilla.

Avui continua sent així, malgrat que Belén hagi estat algun temps absent pel seu problema de salut. La col·laboradora ha tornat recentment al plató i ha mostrat que ja pot caminar sense dificultats després de caure.

Belén Esteban té problemes amb Paz

Tal com hem dit abans, aquesta no ha estat l'única disputa entre elles. Cap de les dues ha tingut la intenció d'acostar-se l'una a l'altra, i encara menys quan va passar allò d'aquell programa. Després de l'acusació de Belén Esteban tot es va posar de cap per avall i al plató de Sálvamehi va haver molts canvis, sobretot per a Paz Padilla, a qui la seva posició en contra de les vacunes la va portar a quedar-se sense feina.

La veritat és que Belén Esteban no n'està gens orgullosa, ni tan sols ella va ser la causant de l'acomiadament. El motiu pel qual Paz es va quedar sense treball van ser les seves actuacions.

Ara que la situació està més calmada entre totes dues, el conflicte ha estat desterrat de nou i sembla que no hi haurà treva. Això sí, aquesta vegada Belén Esteban només juga com a admiradora i sense ficar-se en cap altre enrenou. Ja en té prou amb la recuperació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp