Belén Esteban cridant

Belén Esteban confirma el que tothom esperava i 'es liarà'

Els motius de l'absència de Belén Esteban

Belén Esteban és notícia sempre. Ja sigui per les seves declaracions, actes i, fins i tot, per no sortir a la televisió. I això darrer és justament el que ha passat.

La 'princesa del poble' fa tres setmanes que està completament desapareguda dels platós de Telecinco. Un fet totalment insòlit sent ella la màxima estrella de la cadena.

Ni Sálvame diario, ni el Deluxe, ni cap altre plató ha tingut l'honor de comptar amb la de Paracuellos les últimes setmanes. Però quin és el motiu?

Belén Esteban
Belén Esteban desapareix de Telecinco | Instagram

 

Es revela la incògnita del retorn de Belén Esteban a la tele

Podem dir que l'absència de Belén Esteban era la 'crònica d'una mort anunciada'. I és que, en la seva última intervenció al Deluxe ja va deixar caure pistes sobre aquesta situació en què està immersa.

En aquesta entrevista, Belén confirmava que estava cansada. Un factor que, unit a l'actual situació de la seva família, s'està interposant a la seva carrera professional a la televisió.

«La meva mare està gran i em necessita» van ser les seves paraules quan va comentar els motius pels quals no trigaria a marxar dels platós.

A tot això també cal afegir la postal idíl·lica que forma el seu ex, Jesulín d'Ubrique, juntament amb María José Campanario. El matrimoni està esperant un nou nadó. Ni més ni menys que 15 anys després d'haver tingut el seu darrer fill, Jesús Alejandro.

No obstant això, part d'aquesta felicitat de la família Janeiro-Campanario es va poder haver fet malbé el 24 de febrer. La raó? Sálvame va rebentar una possible exclusiva sobre el sexe del nadó.

Muntatge Belén Esteban i María José Campanario
Belén Esteban segueix les notícies de l'embaràs de la seva exparella | Catalunya Diari

L'engranatge d'aquest programa ha demostrat que ningú no és imprescindible per continuar aconseguint èxits. Malgrat que això no vol dir que no se la trobi a faltar.

Davant de tantes incògnites a la vida de Belén, ha estat precisament Emma García qui s'ha interessat per conèixer quins són els seus plans. La seva companya de cadena li va enviar un missatge en què li preguntava sense embuts els motius de la seva absència. Estarem ja a l'avantsala a la seva retirada definitiva dels mitjans?

Esteban va voler resoldre tots els dubtes amb una frase clara i contundent a la seva amiga. «No et preocupis la setmana que ve torno al programa» va ser el contingut de l'escarni missatge que Emma va ensenyar al seu programa Viva la vida.

Belén Esteban s'internacionalitza amb els seus productes gastronòmics

Encara lluny dels brillants focus de Telecinco, no hem perdut la pista a la 'princesa del poble'. Les seves xarxes socials han estat actives en aquest període per a satisfacció de curiosos i fans de la col·laboradora.

Gràcies a Instagram hem conegut sobre els projectes que es porta entre mans.

Fa unes setmanes era a Dubai, però no per lleure precisament, malgrat les entranyables fotos que ha compartit amb el seu marit Miguel.

La raó principal és que la de Paracuellos fa el salt internacional amb la seva empresa de productes gastronòmics. En el seu viatge, també ha tingut temps de fer un reportatge fotogràfic per Semana amb fotos espectaculars als llocs més icònics de la ciutat.

Potser Emirats Àrabs ha estat la seva primera parada, però, per descomptat, no l'única. La conquesta de Belén també l'ha portat als Estats Units. La mítica ciutat de Las Vegas, coneguda pels seus casinos i el seu glamour, s'ha rendit davant els sabors de l'Esteban.

Encara no sabem quin serà el proper objectiu com a empresària d'èxit. Tot apunta que després d'aquesta aventura internacional s'ha pres un petit descans per tornar amb més força al seu programa.

De moment, necessita l'estabilitat econòmica que li dona Sálvame, abans de llançar-se definitivament a ser empresària a temps complet.

Haurem d'estar pendents per veure en directe com es reincorpora a la rutina amb els fronts que té oberts.