Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, contra les cordes: el que la Campanario podria explicar sobre ella

Un vídeo de l'hemeroteca de Telecinco s'ha convertit en el pitjor enemic de la col·laboradora


La matinada de divendres a dissabte, María José Campanario va fer pública una carta a les seves xarxes socials dedicada a Belén Esteban. La dona de Jesulín d'Ubrique, critica a la col·laboradora estrella de 'Sálvame', acusant-la d'haver-se aprofitat de la fama de Jesulín QUE, segons ella, encara aprofita per aconseguir guanyar diners en el món del cor.

María José Campanario va publicar la carta passades les dues de la matinada, pensant que ningú estaria despert per llegir-la. Ara bé, diverses persones van veure la carta i així va ser com Belén Esteban va assabentar-se. 

Belén Esteban desafia a Campanario 

Jesús Manuel Ruiz, col·laborador de 'Sálvame', va aconseguir capturar l'escrit abans que Campanario decidís eliminar-lo. Tot i això, l'odontòloga assegura no penedir-se de les seves paraules i, a més, amenaça a Belén Esteban en revelar una notícia 'bomba. 

És per això que Belén Esteban ha decidit aprofitar la seva aparició a 'Sábado Deluxe' per respondre públicament a la dona de Jesulín d'Ubrique. La col·laboradora, i de forma contundent, ha desafiat a Campanario a continuar parlant i a què reveli aquesta dada tan important que té guardada. És més, Belén Esteban assegura que podria fer saltar pels aires la intimitat de Campanario.Així doncs, Belén ha advertit que si María José Campanario explica la dada que s'està callant, el primer que farà serà demandar-la judicialment, i també al seu còmplice i al mitjà de comunicació que doni cobertura a la revelació. A més, assegura que també farà pública una intimitat sobre l'odontòloga i Jesulín, que els deixaria molt malament. De moment només hi ha una pista, els fets van tenir lloc durant unes festes de Nadal. 

Segons Belén Esteban, Campanario té un còmplice que li està donant tota mena d'informació sobre la col·laboradora de 'Sálvame'. Aquest podria ser David Camacho, un presumpte amic de Belén, però també de Jesulín. 

Doncs bé, el contingut que voldria revelar María José Campanario fa referència a David Camacho, qui va ser amant de la col·laboradora quan estava casada amb Jesulín. Tot i això, Camacho, l'any 2011, ja va explicar-ho públicament a 'Enemigos Íntimos', antic programa de Telecinco


El contingut 'explosiu' del polígraf

El polígraf de Camacho és molt revelador i s'expliquen molts dels detalls que Belén Esteban estaria intentant tapar mentre que María José Campanario espera impacient per poder parlar sobre aquest assumpte. 

En el polígraf, David Camacho és preguntat per la seva relació amb Belén Esteban, qui en aquell moment encara estava casada amb Jesulín d'Ubrique. Sorprenentment, Camacho assegura que va ser el seu amant durant tres mesos i que es veien en una botiga de sabates, on intercanviaven petons i carícies.