Belén Esteban crida l'atenció a Andreíta per les seves nits de festa a Anglaterra

La filla de Belén ha aprofitat les festes nadalenques per tornar temporalment a Espanya
Belén Esteban junt amb la seva filla Andreíta | Cedida

 

La relació entre Andrea Janeiro i la seva mare s'ha tornat a tensar després de l'última polèmica que s'ha generat a causa d'unes imatges de la jove ballant reggaeton apassionadament i sensualment en una discoteca de Londres, a raó de la seva estada per estudis a Anglaterra. Davant els fets, Belén Esteban ha aprofitat el seu retorn a Espanya a causa de les vacances de Nadal per cridar l'atenció i ficar ferma a la jove.

 

La mare d'Andreíta li va assegurar que no li agrada aquest tipus de comportament i li va dir que ha d'anar amb precaució a l'hora de publicar coses a les xarxes socials, tot i que sap que és major d'edat i que és lliure per fer el que vulgui.

 

La reacció de Belén no és d'estranyar després de la gran atenció mediàtica que la seva filla va captar en complir 18 anys el passat mes de juliol. Des d'aleshores, ha aclaparat tot el protagonisme dels mitjans de comunicació i ha provocat molts enrenous.

Belén Esteban vol protegir a la seva filla 

 

La col·laboradora televisiva, després de parlar dia rere dia de la seva filla, ara vol protegir la seva intimitat. Tanmateix, al llarg de la seva trajectòria professional, no ha parat mai d'informar de les primícies de la família i, per tant, quan la noia va complir els 18 anys tothom estava esperant obtenir informació de la jove.

 

No obstant això, el passat mes de setembre, Andrea se'n va anar a viure a Anglaterra per estudiar i preparar-se per ser una professional de la comunicació, concretament en l'àmbit de la ràdio. La distància li ha permès allunyar-se dels focus de les càmeres i poder viure una vida més en l'anonimat. Encara això, les seves publicacions que tant preocupen Belén, han ocasionat sovint moltes polèmiques.

 

Belén Esteban i la seva filla Andrea Janeiro en una imatge d'arxiu | cedida

 

El ball que acaba amb la paciència de Belén

L'última d'aquestes ha estat el ball que va fer en una discoteca de Londres, el qual ha estat el punt culminant que ha fet esclatar a la seva mare. Les imatges de la jove van sortir a la llum, en elles es podia veure a Andreíta ballant el mateix ball que va fer Cara Delevigne quan va tenir l'oportunitat de conèixer-la.

 

Tenint en compte la rellevància mediàtica de Belén i la seva família, a la mare no li agrada pas veure com surten a la llum aquest tipus d'imatges. Per això, li ha cridat l'atenció perquè vigili tant el que ella publica com el que les seves amigues pengen a les xarxes.

 

El retorn a casa d'Andrea Janeiro per Nadal

Tot i això, la col·laboradora està alegre i contenta pel retrobament amb la seva filla i per l'experiència que està vivint a un altre país. De fet, se sent orgullosa per les bones notes que treu la jove i per l'adequada adaptació que ha tingut, així com les amigues que ha fet.

 

En aquesta aturada dels estudis amb motiu de les festivitats nadalenques, la jove ha pogut celebrar les festes amb la seva família i amigues de Paracuellos. A més, segurament es quedarà fins al 8 de gener per aprofitar al màxim les vacances. Això sí, la seva mare la vigilarà de ben a prop perquè el dia 31 de desembre tornarà a sortir de festa amb les seves amigues d'aquí.

Comentaris