Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban critica indirectament Toño Sanchís: «Jo vull un representant que estimi els seus artistes»

Así lo ha dicho en la presentación de la segunda temporada de 'Paquita Salas'
Toño Sanchís i Belén Esteban | CatalunyaDiari

 

Belén Esteban encara no ha oblidat Toño Sanchís. La col·laboradora de 'Sálvame' va guanyar, fa uns mesos, la batalla que els dos han tingut durant anys. Malgrat això, però, sembla que Belén no sembla que hagi aconseguit passar pàgina i continua enviant indirectes al seu examic. 

 

L'últim dard enverinat cap a Toño, el qual va ser el seu representant fa temps, l'ha llençat durant la presentació de la segona temporada de la sèrie 'Paquita Salas'. Com que aquesta sèrie tracta sobre una representant de famosos, Belén Esteban ha aprofitat i ha volgut deixar clar què és i què no és un bon representant. 

La indirecta de Belén a Toño

«Jo vull una representant com Paquita Salas. Que estimi els seus artistes i que miri pel bé dels seus artistes» deia Belén, i ho deixava caure amb un somriure que deixava entreveure que el que acabava de dir li dedicava a Toño, l'exrepresentant que tant l'ha fet patir, per temes de diners, durant els últims anys.

 

Belén Esteban, no deixa la seva guerra contra Toño   | Telecinco

 

Si alguna cosa ha demostrat la col·laboradora de Sálvame, però, és que quan algú gosa atacar-la, ella no dubta i sap com sortir a defensar-se. Fa un temps ja va dir que Toño Sanchís «està acabat», després d'haver-li guanyat als tribunals la batalla judicial. Ara, Esteban ha tornat a carregar contra ell, encara que aquesta vegada ho hagi fet de manera més indirecta.

El nou representant de Belén Esteban: Agustín Etienne

Un cop Belén ha deixat enrere Toño Sanchís, ja té un nou representant: Agustín Etienne. És curiós que la col·laboradora l'hagi escollit a ell, precisament, ja que es tracta d'una persona de molta confiança de Toño Sanchís, o com a mínim ho va ser en el passat.

 

 

Sigui com sigui, Etienne és ara la persona amb la qual Belén ha decidit confiar. Fins fa poc més d'un mes havia decidit gestionar ella mateixa els seus contractes. Agustín, a més de ser un prestigiós professional dins del seu sector, també és conegut per ser la parella d'Arantxa de Benito des de fa més de tres anys.