Belén Esteban aclareix si finalment entrarà a la política

La col·labora ha parlat molt clar sobre el seu futur professional

En els últims anys han sigut molts els rumors sobre el futur professional de Belén Esteban. Des que la col·laboradora prengués la decisió de no parlar públicament de la seva vida privada, les seves aparicions a la televisió han anat a menys i s'han limitat a la seva tasca com a col·laboradora de 'Sálvame'. A més, en algunes ocasions, la de Paracuellos s'ha mostrat cansada per l'exigència de la professió, deixant entreveure que podria estar pensant a allunyar-se de l'esfera pública i centrar-se en la seva família i en els seus nous projectes professionals.

L'última aventura empresarial de l'exdona de Jesulín de Ubrique, la seva nova marca gastronòmica anomenada 'Sabores de la Esteban', està triomfant gràcies a la venda de dos productes estrella elaborats amb la seva recepta especial: el gaspatxo i el 'salmorejo' que ja s'han exhaurit en alguns supermercats. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, el món empresarial podria no ser l'únic futur professional de Belén Esteban, ja que la col·laboradora ha rebut ofertes de treball a altres mitjans de comunicació i fins i tot de l'àmbit de la política. Aquest últim tema ha propiciat més d'un enfrontament entre la tertuliana i el seu company Jorge Javier Vázquez.

Belén Esteban aclareix els rumors sobre la seva possible entrada a la política

En una entrevista al diari 'El Mundo' amb motiu del llançament de la seva nova marca, la 'princesa del poble' ha aclarit els rumors sobre el seu futur professional i ha declarat el seu amor a la televisió, el mitjà que li ha donat tot a la vida: «M'ha donat el 95% del que soc. No la deixaré mai. Em queixo molt que estic cansada, però després la trobo a faltar i m'encanten 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe'». En ser preguntada per la seva possible immersió en la política, Belén ha descartat, de moment, aquesta via professional perquè no es veu preparada per fer-ho: «És una cosa molt difícil. Cal estar molt ben preparat i jo no em veig ara mateix».

Encara que últimament la col·laboradora no ha tingut inconvenients a l'hora de parlar de temes polítics, com quan va llançar una crítica per l'escassetat de controls sanitaris realitzats a l'aeroport de Barajas, en aquesta ocasió ha preferit tirar pilotes fora i no opinar sobre els resultats electorals de la Comunitat de Madrid. «No contestaré res de política, només vaig exercir el meu dret a votar com tothom, però no parlaré més d'això», deia Belén Esteban rebutjant fer una valoració de la victòria d'Isabel Díaz Ayuso.

Malgrat descartar, de moment, el seu salt a la política, la col·laboradora de Telecinco sí que li ha obert les portes a altres oportunitats laborals, com la que va rebre per part de Carlos Herrera per participar en el seu espai radiofònic de la Cadena Cope: «Sí, vaig anar a veure a Carlos, és clar. No ho descarto, m'encantaria col·laborar amb ell».

Belén Esteban està centrada en la seva nova i gastronòmica aventura empresarial

En la mateixa entrevista, Belén Esteban parla en profunditat de com va sorgir aquest nou i exitós projecte empresarial que ara espera potenciar al màxim. La col·laboradora és conscient que el seu èxit mediàtic facilita la promoció de qualsevol producte seu, però la seva intenció és consolidar-se en el sector gràcies a la qualitat dels seus productes: «He estat imatge de moltes coses, però 'Sabores de la Esteban' és la meva empresa. M'agradaria apartar una mica la meva imatge televisiva amb la d'empresària. (…) Sé que la meva imatge té tirada, però el meu objectiu és que qui compri el meu producte comprovi com és el sabor, com està de bo. Vull consolidar la meva empresa i la marca».


Comentaris

envia el comentari