TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Belén Esteban deixa plantada a Ángela Portero als jutjats

La periodista va denunciar a la de Sant Blas per atemptar contra el seu honor, intimitat i pròpia imatge amb les seves declaracions a 'GH VIP' i vetar-la a Mediaset
Belén Esteban i Ángela Portero | CatalunyaDiari.cat

 

Segueixen les fortes troballes entre Belén Esteban i Ángela Porter. Aquest passat dimecres havien de tornar a veure's les cares però Belén Esteban l'ha deixat plantada als jutjats en l'acte de conciliació que estava programat després de la denúncia de la periodista a la de Sant Blas. ‘Gran Hermano VIP’ va ser el començament d'una altra guerra per a Belén que encara la persegueix avui dia.

 

Dins de la casa de Guadalix de la Sierra, les dues van coincidir com a concursants i la seva relació va acabar de molt males maneres. Cal remuntar-se a 2015, quan Esteban va deixar caure un comentari al ‘reality’ en el qual insinuava que Ángela Portero era consumidora d'estupefaents. La periodista va considerar que aquestes declaracions atemptaven contra el seu honor, intimitat i pròpia imatge.

Però allà no va acabar la cosa, i és que suposadament Ángela va acusar Belén de demanar a Mediaset que no contractés a la periodista: «No treballo pel veto de Belén Esteban», va assegurar en el seu moment. Finalment, considerant el gran perjudici professional i econòmic que li havia suposat la seva mala relació amb Esteban, Porter va acabar presentant una demanda contra ella.

 

Ara s'ha celebrat l'acte de conciliació d'aquella denúncia interposada per Porter per tots els comentaris que Belén Esteban va dir sobre ella a la televisió i pel seu veto a Telecinco. No obstant això, com s'ha pogut saber a través de Chance, Belén Esteban no ha acudit a aquesta vista del passat dimecres 30 de novembre.

 

Ella s'ha mostrat molesta que Belén no hagi acudit, només han aparegut els advocats i finalment no s'ha arribat a cap acord, per la qual cosa Ángela Porter continuarà amb la demanda a la Princesa del Poble que va realitzar l'any 2015.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris