Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, més a prop de deixar 'Sálvame'

La col·laboradora continua triomfant amb la seva marca 'Sabores de la Esteban'

Belén Esteban està triomfant més del que ella mateixa esperava amb el seu últim negoci, la seva pròpia marca de gaspatxo i 'salmorejo' fresc. Aquest producte es ven a Carrefour i Hipercor i, en poques setmanes també es podrà adquirir a Supersol, té un preu de 2,99 euros, per tant, és normal que s'esgoti amb facilitat per l'imparable èxit que està tenint. 'Sabores de la Esteban' és la nova aposta de la 'princesa del poble' per obrir-se un lloc en el món empresarial alimentari, un fet que enorgulleix  molt a la dona de Miguel Marcos, qui sempre li dona suport en qualsevol projecte que comença a emprendre.

El segell de Belén Esteban en el seu gaspatxo

Cal ressenyar que els gaspatxos frescos estan guanyant-li la partida als pasteuritzats i per això, Belén Esteban tenia molt clar el producte que volia vendre. El seu gaspatxo ve presentat en ampolles transparents, i cal que es consumeixi com més aviat millor i, per si no fos prou, a Belén li encanta com ha quedat l'etiqueta del seu gaspatxo, amb la seva signatura i una imatge de la col·laboradora amb diversos productes de l'horta murciana. Des del digital 'El Español' s'han posat en contacte amb un expert, Juan José López, que és propietari de 'La Tasquita de Enfrente', ubicat al carrer Ballesta 6, de Madrid, un dels temples de la cuina tradicional i on el gaspatxo és sempre un referent en la seva carta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Que deixi la televisió i es dediqui a fer productes industrials», li aconsella el 'doctor'

Aquest expert en gastronomia procedeix a abocar el gaspatxo en una copa, el prova i tot seguit comença a assaborir-lo, confessant què li sembla. «Està bo», repeteix en diverses ocasions Juan José López, ja que el gaspatxo de l'Esteban li ha deixat un regust agradable en el seu paladar.

«Que deixi la televisió i es dediqui a fer productes industrials que potser pot tenir aquí la seva via d'èxit. Enhorabona, molt ric», afirma. Però, el que més li crida l'atenció a Juan José és que «té gust de gaspatxo. És el que més sabor té (dels quals havia provat fins aquell moment en el tast), i es treuen tots els sabors. Té un toc d'all net que no és per res pesat. Té aquest toc de vinagre no cítric i, bé, he de dir que és el que més m'ha convençut en el que jo tinc entès que és una estructura de gaspatxo. He de felicitar Belén Esteban», ha confessat.

El secret de l'èxit empresarial de Belén Esteban

El 'doctor' Juan José López té molt clar el que ha de fer Belén Esteban amb el seu futur professional, i no és altra cosa que abandonar 'Sálvame' per dedicar-se de ple a la seva faceta d'empresària. Per ara, 'Sabores de la Esteban' té gaspatxo i 'salmorejo' fresc, però en els pròxims mesos, la col·laboradora de Telecinco ja ha avançat que traurà al mercat cremes de verdures i plats similars.

Però, qui està darrere d'aquest èxit empresarial de la col·laboradora? Belén ja ho ha revelat en alguna ocasió, i és l'empresa murciana 'Cool Vega Company' la qual elabora aquests dos productes que tant rendiment li han donat a l'Esteban des que van veure la llum. Aquesta empresa està especialitzada en la creació de productes naturals i de primera qualitat.

Si mirem la web de l'empresa murciana, adverteixen que tots els seus productes són 100% naturals, no venen elaborats a partir de concentrats, tampoc compten amb aigua afegida, ni aromes, sucres afegits, colorants ni conservants, són sense gluten i aptes per vegans. Tot un aliment saborós i molt sa que ja han tastat milers d'espanyols, a més d'un èxit que té desbordada d'il·lusió a la col·laboradora televisiva.