Belén Esteban, farta dels rumors sobre ella i Jesulín, amenaça amb demandes

La col·laboradora vol que es deixi d'esmentar un presumpte episodi en què ella hauria tirat ganivets al torero; amenaça en demandar a qui el doni per cert

Belen Esteban assegura que n'està farta dels rumors sobre Jesulín  | Cedida

Belén Esteban ha dit prou. Després de dues setmanes amb el trinomi format per Belén Esteban, Jesulín i Maria José Campanario en el focus mediàtic, l'autodenominada 'princesa del poble' se n'ha fartat. L'etern dilema ha tornat a estar d'actualitat perquè segons ha transcendit en les últimes setmanes, el torero va ser infidel a l'Esteban quan estaven junts, com també hauria estat deslleial amb la seva dona actual, Maria José Campanario.

Per si això no fos poc, han sortit a la llum unes gravacions en què Jesulín exposava els motius de la seva separació amb Belén EstebanSegons Jesulín, la seva relació amb l’Esteban es va acabar perquè havia viscut moments molt complicats amb ella. Lali Bazán, tieta del torero, concretava aquests conflictes en una entrevista a ‘Viva la vida’, en la que explicava com l’Esteban hauria llançat ganivets al torero. «Qui té la culpa de tot això és el torero i l'àvia, que no li para a aquesta senyora els peus», va dir l'Esteban, referint-se a Lali Bazán.

 

Belén Esteban no pot més

La princesa del poble s’està intentant mossegar la llengua davant totes aquestes declaracions que estan sorgint, tot i que segons ha avisat, no es quedarà quieta, ja que partir d’ara, a qui torni a dir alguna cosa respecte a aquest tema la demandarà.

En la passada edició de ‘Sálvame’, la col·laboradora exclamava: «la meva història la sé jo i la sap ell. Que vaig tirar ganivets? Això és al·lucinant, semblo aquells del circ». «Això se n'està anant de mare. I no ho permetré perquè jo també tinc família, com tot el món».

 

Belén Esteban ha desmentit els rumors de Lali Bazán sobre ella
Belén Esteban ha desmentit els rumors de Lali Bazán sobre ella | TELECINCO

 

A continuació va deixar clara la seva postura: aquesta seria l’última vegada que parlaria sobre el tema i en cas que s’esmentés altra vegada qualsevol cosa de Jesulín en algun dels programes en el que ella treballa, s’aixecaria i abandonaria el plató. A més a més, va deixar clar: «A la pròxima persona que torni a insinuar que he fet alguna cosa, la demando».

 

Abans de callar definitivament però, Belén va decidir dedicar unes paraules a parlar de la seva ruptura amb Jesulín i de les presumptes amants d'aquest: «que no es confonguin les amigues que vagin a parlar de la seva història, a mi no em va conèixer cap; excepte una, la que va decorar el bateig i que ho va fer com el cul». 

 

 


Comentaris

envia el comentari