Belén Esteban desmenteix que Andrea hagi trucat a Jesulín d'Ubrique

La col·laboradora de 'Sálvame' ha estat molt clara
Andrea i la seva mare Belén Esteban | Lecturas

 

Andrea Janeiro no va trucar al seu pare, Jesulín d'Ubrique, per interessar-se pel seu estat de salut després que es desmaiés mentre participava en una corrida de toros a Àvila. Tampoc no li ha trucat per saber com es troba María José Campanario i, en definitiva, no ha tornat a parlar amb ell des que li va trucar per felicitar-la pel seu aniversari el passat 20 de juliol. Segons 'Lecturas', així ho ha confirmat la col·laboradora de 'Sálvame' Belén Esteban després de saber que diversos mitjans s'havien fet ressò de la suposada conversa. Tot i el que molts mitjans apunten, sembla que la relació entre Andrea i Jesulín és més distant i tensa del que es creia.

Dilluns, 7 d'agost, Jesulín va participar en un festival taurí quan de cop i volta va patir un cop de calor que va fer que es desmaiés i el van evacuar de la plaça de toros portàtil instal·lada a Lanzahíta, Àvila, tot i les esbroncades del públic. Arran d'aquest incident, algunes informacions assenyalaven que tenia problemes de salut i que fins i tot havia cancel·lat tots els seus compromisos fins a final d'any. No obstant això, el torero no va trigar a desmentir-ho: «Em trobo tan bé que acabo d'arribar de fer sis quilòmetres corrent», comentava.

 

Jesulín d'Ubrique es va desmaiar a Àvila. | Cedida

 

La seva filla Andrea va decidir trucar-li per interessar-se pel seu estat de salut. L'esperada conversa entre pare i filla, però, sembla que encara no s'ha produït ni es produirà, almenys de moment. I és que abans de posar rumb a Anglaterra, on començarà una nova vida universitària lluny de la seva mare, la filla de Belén Esteban i Jesulín ha marxat de vacances a Malta, on a més de posar a prova el seu nivell d'anglès la jove està passant uns dies amb el seu xicot, entre platges i nits de festa.Comentaris

envia el comentari