Belén Esteban, desolada per les dures paraules que li va dir la seva filla

Andrea Janeiro va dir patir «les conseqüències» dels errors de la seva mare

Belén esteban
Belén Esteban, desolada per les paraules de la seva filla | telecinco

 

Belén Esteban va rebre el pitjor cop que pot encaixar una mare. L'atac directe de la seva filla, Andrea Janeiro, qui li va retreure: «no tinc per què pagar les conseqüències del que tu hagis fet amb la teva vida». Així ho va confessar la mateixa Esteban qui, desolada, va entendre la crítica de la seva petita, fruit dels anys en què ha estat protagonista en tertúlies televisives de manera involuntària.

«Andreita, cómete el pollo»

La col·laboradora televisiva sempre va utilitzar la basa de la seva filla per mantenir-se en pantalla, aconseguint que la seva exposició fos un reclam per no perdre el seu lloc envers l'audiència. No obstant això, la seva estratègia se li ha girat en contra, ja que de la mateixa manera, ha escoltat periodistes reconèixer: «sóc lliure de parlar de la teva filla, perquè tu ho has fet durant anys».

Ara, amb Andreíta superant la majoria d'edat, ha arribat el moment més temut per l'Esteban, haver d'enfrontar tots els anys en què es va aprofitar de la seva situació per mantenir la seva fama televisiva. De moment, la petita no sembla tan satisfeta amb el seu entorn, ja que es veu sent una gran imatge pública sense haver decidit ser-ho.

La fama a través de tercers

Belén Esteban va aconseguir convertir-se en la popular tertuliana que és avui en dia arran de la seva separació amb Jesulín. A més, el posterior enllaç d'aquest amb María José Campanario li va aportar grans moments de glòria en 'prime time', ja que es va convertir en la principal veu de la parella, explicant totes les novetats al seu entorn.

La delicada relació que vivia el perillós trio va acabar de trencar-se després que Andrea comencés a rebutjar veure el seu pare. Després d'una ocasió en la qual la filla de Jesulín va demanar a la seva mare que l'anés a buscar de pressa a Ambiciones, la parella va trencar la relació amb l'Esteban, situació que va engrandir, encara més, la imatge televisiva de la «princesa del poble».

Andrea Janeiro y su padre Jesulín
Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín | Cedida

Comentaris

envia el comentari