Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban, devastada en confirmar-se la mateixa malaltia

Belén Esteban s'ha quedat en xoc en conèixer que un altre famós pateix el mateix que ella

Belén Esteban s'ha caracteritzat sempre per ser totalment sincera amb els teleespectadors. Després de més de deu anys treballant per a la televisió, la de Paracuellos ha tingut temps de confessar-se sobre la seva vida privada.

I entre tantes coses, a més de la seva vida amorosa, ha parlat sobre la malaltia que pateix i els problemes seriosos que aquesta li ha ocasionat. Es tracta de la diabetis, un problema que ha patit des dels deu anys.

Belén Esteban i la seva vida amb una bomba d'insulina

Belén  es troba bé, amb els nivells de sucre regulats i amb les revisions mèdiques corresponents. Però no sempre ha estat així. Belén Esteban ha patit més d'una baixada en ple directe que l'ha obligat a anar a l'hospital.

«Tinc diabetis des dels deu anys i ho he passat molt malament. Em van parlar de la bomba d'insulina i, al final, me la vaig posar i em va canviar la vida. Sempre la porto aquí, al sostenidor ficada», explica la col·laboradora de Sálvame.

Belén Esteban
Belén Esteban fa molts anys que pateix diabetis | Instagram

 

Els perills als quals s'ha hagut d'enfrontar

Ara tot va bé, però Belén Esteban ha viscut ensurts tan forts que la seva vida ha arribat a córrer perill.

La col·laboradora va confessar a plató que, durant el 2017 va viure una forta baixada de sucre. Va ser tan gran l'ensurt que va estar més de 18 dies en coma.

Des de llavors, la de Paracuellos es pren molt seriosament aquesta malaltia, que ja afecta un 10% de la població espanyola. Per això, el darrer famós que ha confirmat que pateix el mateix que ella li ha deixat tocada

Belén se solidaritza amb Kiko Rivera

Són moltes les celebrities que coneixem que han confirmat de cara al públic que pateixen diabetis. Però ningú no imaginava que fos Kiko Rivera l'últim a fer-ho.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera ha fet servir les xarxes socials per explicar el seu darrer problema de salut | Instagram

Ho ha fet a través de les seves xarxes socials, més concretament al seu perfil d'Instagram. Després d'anar a una revisió mèdica, li han diagnosticat la mateixa malaltia que a Belén Esteban.

«Toca cuidar-se nois, toca prendre's la vida d'una altra manera. Toca fer-li ous i sobretot, toca viure», explicava al compte d'Instagram.

Lluny d'esfondrar-se, Kiko Rivera s'ha mostrat fort. Es nega a amagar la seva malaltia pel que en les últimes hores ha publicat una imatge en què explica com fa aquests primers dies.

«Ahir durant el dia la vaig arribar a baixar fins a 1,74, avui al matí tornem a pujar. Aquesta setmana hem d'aconseguir baixar-la i estabilitzar-la. Estic passant més gana que un gatet petit», compartia a Instagram.

Muntatge amb fotos d'un mòvil amb el missatge de Kiko Rivera.
Kiko Rivera ensenya el seu dia a dia després de confirmar que la gota no és l'única malaltia que pateix | Catalunya Diari

 

La salut, maldecap per a Belén i Kiko

No és el primer cop que Kiko Rivera pateix una gran baixada en la salut. Ja fa uns anys, el DJ preocupava tothom confessant en xarxes que es trobava molt malament.

El motiu de la seva baixada no era altra que «el sucre». «Sempre he patit de diabetis, el cansament té a veure amb el sucre i m'he fet la prova del sucre i la tinc baixa. Tinc la boca com una sabata vella», confessava.

Afortunadament, Kiko Rivera no està sol en això. La seva mare, Isabel Pantoja, i el seu oncle, Bernardo Pantoja, també ho pateixen. Però no són els únics.

Sonsoles Ónega somrient
Sonsoles Ónega confirma que al seu fill, amb 4 anys, també li van diagnosticar la mateixa malaltia que a Kiko i Belén | GTRES

Sonsoles Ónega, presentadora de Ya es mediodía i Ya son las ocho, va confessar que al seu fill, quan tenia un any i mig, li van detectar que era celíac. «A tots quatre li van diagnosticar diabetis tipus 1», explicava.