Primer pla de Belén Esteban

El dineral que pot guanyar Belén Esteban al mes: supera totes les expectatives

Belén Esteban guanyaria fins a 30.000 euros des de casa, lluny del seu programa

No hi ha dubte que a Belén Esteban les coses li van millor que mai. Tant és així, que té molt clar el seu futur lluny de Telecinco.

De fet, assegurava que si encara no se n'havia anat de Sálvame era per petició expressa del seu marit, Miguel Marcos, i la seva filla Andrea.

«Si no ho he fet, ha estat pel meu marit, Miguel Marcos, i la meva filla, perquè a ella li encanta Sálvame», reconeixia en una entrevista recent. «Li encanta veure que no soc a casa, perquè a mi de seguida em cau la casa a sobre», explicava la col·laboradora.

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després del seu cara a cara. | Mediaset

«Miguel m'ha dit que la que he de triar soc jo, però que és una decisió molt forta i podria ser equivocada». Però, la veritat és que encara estant a casa, l'Esteban s'embutxaca una dinerada. I és que fins i tot durant els mesos més durs de la pandèmia, la de Paracuellos guanyava una bona quantitat de diners.

Tal com expliquen a Lecturas, «en plena pandèmia, l'empresa de Belén Esteban facturava tant que va pujar el sou a més del doble. De fet, el seu salari va pujar a 31.250 euros al mes».

Primer pla de perfil de Belén Esteban enfadada
Belén Esteban hauria guanyat un dineral durant la pandèmia. | MEDIASET

La societat de Belén, Bem Imaging SL, ingressava 433.194 euros el 2020, 111.742 més que el 2019. Una pujada que també es deuria a les exclusives i al seu llibre.

La de Paracuellos va fundar la seva empresa centrada en la representació d'artistes el 2010. Una època de la seva vida força convulsa, ja que estava casada amb Fran Álvarez i lluitava contra les addiccions. Encara que ara l'hauria enfocat a l'alimentació, convertint-se en tota una empresària amb un gran futur al davant.

El futur de Belén Esteban, lluny de la televisió

I aquests diners l'haurien ajudat a invertir en el seu negoci, tal com explicava durant el seu pas per La Resistència. «Tinc entre 40.000 i 100.000 euros, no dono la dada exacta, però és que he invertit molt en els camions, la gasolina i la gent treballant», compartia amb Broncano.

El més curiós és que, durant el confinament, Belén Esteban no anava a plató per ser persona de risc, però sí que tenia el seu propi espai on cuinava des de casa i aconseguia gaudir d'un gran èxit.

Una imatge molt propera i casolana que també li va servir per catapultar els seus productes al mercat. Ens referim al gaspatxo, salmorejo, cremes de verdures i patates fregides amb el seu nom.

Belén Esteban amb els seus nous productes de fons.
Belén Esteban promocionant els seus productes. | Europa Press

Encara que Esteban no es planteja deixar encara el programa que la va llançar a la fama, sí que deixava clar que el dia que se'n vagi ho farà per sempre.

«Em sento molt ben valorada i pagada», confessava sobre el tracte que rep a Mediaset. «Encara no me n'aniré, però fa molts anys que estic a la televisió. Vas pensant en el teu futur i en altres coses. La meva família em va treure del cap deixar abans el programa».

No obstant això, i lluny del que es pogués esperar, la mare d'Andrea Janeiro desmentia completament les notícies que llançava sobre ella la revista Lecturas.

«Aquestes dues notícies que surten meves a la revista Lecturas són falses», argumentava. A més, donava una bona notícia als seguidors. I és que després de diversos dies allunyada de la televisió, la col·laboradora torna a les tardes de Telecinco.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Miguel Marcos
Belén Esteban compta amb el ferm suport del seu marit, Miguel Marcos. | La Noticia Digital

«Demà torno al meu programa, Sálvame, amb moltes ganes i per explicar els meus dies d'absència. Desitjant tornar», anunciava.

Sembla que Belén ha estat centrada en el seu negoci, i és que fa poc saltava la bomba del seu salt a empresària a nivell internacional. «Jo sé que hi ha molta gent que no pot amb mi, i els respecto, és clar, però sé que hi ha altres persones que sí que m'aprecien. I a tots els agraeixo que hagin confiat en mi perquè Sabores de la Esteban es quedarà».