La trista situació de Belén Esteban que li impedeix sortir de casa i veure Miguel

La col·laboradora no assisteix al programa de manera presencial des que es va decretar l'estat d'alarma

Belén Esteban fa molt que no acudeix al plató de Sálvame
Belén Esteban fa molt que no acudeix al plató de Sálvame | Catalunya Diari

Belén Esteban va decidir deixar d'acudir al seu lloc com a col·laboradora de 'Sálvame' al mateix moment en què es va decretar l'estat d'alarma. Des d'aleshores, la seva absència al plató ha estat compensada amb connexions en directe des de casa, ajudada de la seva filla, Andrea Janeiro, que s'ha convertit en càmera improvisada.

La de Paracuellos ha hagut de reinventar-se i ara la podem veure preparant tota mena de receptes des de la seva pròpia cuina. Malgrat que intenta de viure el confinament de la millor manera possible, a vegades els ànims de Belén Esteban li passen factura i no pot evitar emocionar-se quan connecta amb els seus companys de programa.

Separada de Miguel per motius de salut

La col·laboradora viu separada del seu marit, Miguel Marcos, a causa de la feina que exerceix com a conductor d'ambulàncies i que el converteix en un risc per a la salut de Belén, ja que pateix diabetis. Per això van decidir que, fins que la malaltia no estigués controlada, Miguel no acudiria al domicili que comparteixen.

Una situació que dinamita el seu estat anímic i, consegüentment, no va poder evitar emocionar-se quan un espectador va agrair públicament la tasca que va fer el seu marit quan el va traslladar a l'hospital lloant la seva professionalitat i el seu tracte excel·lent.

Belén va confessar, intentant contenir les llàgrimes, que només veu Miguel des de la finestra i en ocasions limitades: «Ve cada dos o tres dies a portar-me la compra i per canviar-me el sensor de la insulina. Fa molt que no ens fem una abraçada o que ens fem un petó, molt ... Des que se'n va anar. Tenim moltes ganes d'estar junts», admetia.

A més, la situació de la col·laboradora encara es complica més per haver d'estar separada de la seva mare, María del Carmen, que resideix a Benidorm. Per a ella la família és el més important i fonamental en la seva vida i, per això, no ha deixat passar l'aniversari de la mort del seu pare, un motiu més pel qual el seu confinament s'està convertint en un dels moments més durs.

De fet, Belén ha dedicat unes emotives paraules al seu pare en el seu compte d'Instagram: «Pare, avui 28 d'abril fa catorze anys que vas marxar. Com passa el temps, sembla que va ser ahir. Aquest dia és el dia més trist de la meva vida però saps que em queden i em quedaran els moments que hem viscut junts; encara que siguin records, et tinc molt present en la meva vida. T'estimo molt. Cuida de nosaltres, pare», ha escrit la col·laboradora.


Comentaris

envia el comentari