YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban, enganyada per una empresa de joies: La seva venjança

La col·laboradora ha descobert que la marca l'ha utilitzat

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
La col·laboradora ha descobert que la marca l'ha utilitzat | EP


Els camins de la premsa rosa són inescrutables i quan creus que tens molt clar un tema, arriba una dada que el tira per terra i desmunta tot l'explicat. Això ha passat aquest mateix dimarts quan tot just faltaven deu minuts perquè finalitzés l'emissió de 'Sálvame'. Recordem que, en els últims dies, el programa ha centrat els seus continguts en la guerra oberta entre Belén Esteban i Anabel Pantoja, dues amigues que van veure com la seva relació es truncava a conseqüència d'una línia de joies que les separava per sempre.

Belén Esteban rebia amb il·lusió la publicació de la seva línia de joies, que comptava amb el suport de totes les seves companyes, les quals no dubtaven a lluir-i publicar-les a les seves xarxes per contribuir a la venda d'aquestes peces. Només una companya es va resistir a ajudar Belén. A més, aquesta va publicar a les seves xarxes fotografies de la seva línia pròpia de joies, destenyint així el debut de l'ex de Jesulín d'Ubrique.

Aquesta persona no és altra que Anabel Pantoja. Per a més detalls, Belén va assenyalar que, a més d'això, hi havia un altre motiu que l'estava distanciant de la que fins ara era la seva millor amiga en el programa. La col·laboradora va explicar que Anabel s'havia posat en contacte amb un dels directius de l'empresa, que abasta les dues línies de joies, i que, de molt males maneres, havia demanat explicacions del motiu pel qual havien decidit treure una línia amb Belén Esteban, sabent que això disminuiria les vendes de la seva col·lecció.

La decisió de Belén Esteban va ser no voler escoltar la versió de la seva companya i evitar totes i cadascuna de les seves trucades. Anabel volia advertir-la que existia una cosa que les estava intoxicant i que buscava enverinar la relació, per promocionar de la pitjor de les maneres les línies de joies de les quals són imatge.

Belén Esteban busca la fórmula de trencar el seu contracte amb l'empresa 

Aquest dimarts s'ha descobert tot i Belén ha explicat que, tot i que no ha respost cap de les trucades d'Anabel, sí que va escoltar un missatge que li va enviar plorant la seva companya, en el qual explicava tot el que estava passant.

Segons sembla, la trucada que li van explicar a Betlem i que havia realitzat Anabel a un directiu de l'empresa de joies no s'hauria tingut lloc mai i que tot hauria estat una estratègia perquè es parlés durant dies a la televisió d'aquests productes, acollint-se a l'embolic que hi ha muntat entre dos dels pesos forts del programa de Telecinco.

Sense cap mena de dubte, es tracta d'una jugada mestra, que ha fet que durant tres setmanes s'hagi estat parlant en un horari de màxima audiència de dues línies de joies que necessitaven promoció. D'aquesta manera, aconseguien la promoció de manera gratuïta, a través d'un enfrontament protagonitzat per dues de les cares visibles de 'Sálvame', que han acabat sent les grans damnificades de tota la trama.

En acabar d'explicar el que havia passat, Jorge Javier Vázquez preguntava a Betlem sobre els passos que seguiria a partir d'ara. Segons sembla, la col·laboradora té la intenció de parlar amb la seva amiga i solucionar els problemes que han sorgit per malentesos entre elles.

A més, el presentador preguntava a Belén si trencarà el contracte que té amb l'empresa que acaba d'estrenar la seva col·lecció de joies i, encara que la col·laboradora no ho ha arribat a verbalitzar, sembla que no està disposada a deixar passar aquesta traïció i prendrà les mesures idònies per condemnar aquesta jugada que li han colat sense que ella sabés res.

Veurem si a aquesta decisió també s'hi suma la seva companya i amiga Anabel, en veure que han estat utilitzades com a part d'una campanya mal portada de màrqueting.


Comentaris

envia el comentari