Primer pla de Belén Esteban plorant

Belén Esteban s'endú l'ensurt de la seva vida per un nou problema de salut

El testimoni demolidor de Belén Esteban

Belén Esteban ha passat per un calvari després de la terrible caiguda que va patir al plató de Sálvame. Situació que l'ha mantinguda fora dels focus de televisió per una baixa laboral perquè es tractava d'un trencament de tíbia i peroné. Tot i això, a la de Paracuellos de Jarama li ha vingut un altre dur revés i ha volgut explicar-ho al seu programa de Sábado Deluxe.

La col·laboradora ha tornat a trepitjar el plató després de tres mesos de baixa rigorosa i rehabilitació. Va ser el darrer divendres a la nit quan va tornar per explicar com es trobava i el que havia passat durant tot aquest temps sense aparèixer. A més, la protagonista ha volgut desvetllar una notícia que no sabien ni els seus propis familiars.

Belén Esteban no només ha hagut de patir una llarga i complicada recuperació després de la dura caiguda que va tenir el 25 d'abril al plató de Sálvame. A més del que ha passat, l'empresària ha revelat que ha hagut de fer front a un nou problema de salut. La de Paracuellos assegura haver passat per cinc intervencions quirúrgiques durant tot aquest temps i no només a causa de la cama.

Tot i això, no ha volgut explicar el que ha passat a ningú per no preocupar els seus éssers estimats: «La meva mare i els meus germans se n'han assabentat avui, els meus directors i tu també, és una cosa que només hem sabut el meu marit Miguel i jo, no volíem donar més preocupació als nostres, prou en tenien», manifestava Belén al Sábado Deluxe.

▶️ Andrea Janeiro reaparece y sorprende con su imagen: Así luce tras cumplir 23 años

«Des de fa un parell d'anys em surten bonys al pit. El 6 de juliol tenia la meva revisió de pit; la mamografia va sortir bé, els bonys seguien allà, però no són perillosos», va començar explicant quan el presentador li va demanar que digués el perquè de tantes intervencions.

«En fer-me una ecografia vaginal veuen que l'endometri el tinc més gran d'allò que és habitual. Uns dies després vaig començar a sagnar, jo sabia perfectament que no era una regla», explicava la col·laboradora.

«L'endemà vaig trucar a la meva ginecòloga i em va dir que m'havien de fer una biòpsia urgent. Miguel i jo estàvem molt nerviosos, jo en aquell moment tan trist, amb la cama tal com la tenia, no podia esperar-me res de bo, només pensava que em passava una cosa molt dolenta», comentava amb cara trista.

«Vaig estar dues hores al quiròfan i em van treure un pòlip, ahir mateix em van dir el resultat de la biòpsia. És benigne», manifestava emocionada, demanant disculpes als seus familiars pel seu silenci en tot el procés.

Belén Esteban es defensa de les crítiques

En l'entrevista de la darrera setmana que va tenir lloc al plató de Sábado Deluxe, Belén Esteban es va voler defensar de les dures crítiques que la qualificaven d'exagerada. Per això, va respondre més d'una vegada a tots i cadascun d'ells que havien posat la col·laboradora de dramàtica i exagerada.

«Porto a la cama 20 caragols i dues plaques, no m'he trencat un turmell com han dit en alguns llocs, el que m'ha passat ha estat greu encara que sé que hi ha coses pitjors en la vida, però a cadascú li fa mal el que li fa mal» manifestava amb el rostre seriós.

No obstant això, el que li ha passat mala jugada ha estat el següent: «El meu cap m'ha fallat i estic en tractament. A mi m'han diagnosticat tristesa constant i ja estic millor perquè em feia il·lusió tornar aquí, a la meva feina, veure a les persones que treballen aquí i que fa tant de temps que no els veig», comentava.

Belén Esteban, durant tot aquest procés, ha comptat indiscutiblement amb el suport dels seus familiars i amics. Sobretot, amb el del seu marit Miguel Marcos que ha estat els seus peus i les seves mans en tot moment. Jorge Javier ha emocionat la de Paracuellos després de llegir-li un missatge de Miguel que havia compartit a les seves xarxes socials.

«Ets el pilar fonamental de la meva vida. Tant de bo m'hagués passat a mi per no veure't patir». Paraules que han fet emocionar la col·laboradora en ple directe: «He estat molt mala malalta i ell m'ho ha aguantat tot», manifestava entre llàgrimes.