rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Belén Esteban reconeix que es va equivocar preguntant-li a Jorge Javier Vázquez si es penedia d'haver-la criticat

El presentador de 'Sálvame' li va negar rotundament
Alta tensió entre Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez | Telecinco

 

Belén Esteban ha reconegut penedir-se d'haver-li preguntat a Jorge Javier Vázquez si estava tranquil amb si mateix després d'haver-la criticat a 'Gran Hermano VIP'. El presentador de 'Sálvame' li va contestar amb un rotund «no», que va deixar la col·laboradora callada i entre llàgrimes.

 

La de San Blas considera que «jo sé com estimo, però no com estimen la resta», assumint que «fer la pregunta va ser un error per part meva». D'aquesta forma, Esteban considerava que l'argument que li va oferir Jorge Javier era vàlid, encara que va admetre que no el comprenia.

 

El presentador televisiu va justificar la resposta firmant que les crítiques no sempre es deuen a una enemistat, sinó que en moltes ocasions poden servir com un mode de protecció i una mostra d'afecte, malgrat que la tertuliana no sembla compartir la seva explicació.

Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez, una relació d'amor-odi

Imatge d'arxiu de Belén Esteban | Telecinco

 

Preguntada sobre si podria arribar a afectar a la seva relació, Belén Esteban va assegurar que «el segueixo estimant i cadascú a la seva vida sap el que estima». A més, va afirmar que «no tinc cap retret cap a Jorge Javier», comprenent que cada un és lliure d'opinar.

 

En aquest sentit, va dir que no volia que existís «cap mal rollo» entre els dos, ja que «em consta que m'estima, perquè així m'ho diu». Tanmateix, va aclarir que la manera que els dos tenien d'estimar era diferent i que ella no actuaria amb algú que estima de la mateixa manera que ho va fer ell.

Belén Esteban contra ‘Sálvame’

Enmig de la polèmica, Gemma López va avisar Belén Esteban que la producció de 'Sálvame' estava preparant un vídeo amb totes les vegades en què la col·laboradora ha criticat Jorge Javier Vázquez, moment en què la de San Blas va acabar perdent els papers.

 

Estaban va recriminar a l'equip del programa que triessin imatges amb l'objectiu d'embrutar la seva imatge. Per això, va demanar poder col·laborar en la selecció d'imatges per poder-hi incloure algunes que contradiguessin el que s'estava intentant dissenyar des del programa de Telecinco.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris