Belén Esteban es delata i ensenya una doble cara a 'Sálvame'

Després del seu enfrontament amb Paz Padilla, la princesa del poble no perdona ningú i no dissimula les seves preferències

Paz Padilla i Belén Esteban s'enfronten a 'Sálvame' | Cedida

Belén Esteban s'ha delatat. La col·laboradora de 'Sálvame' no pot dissimular que no té la mateixa afinitat amb tothom i així ho ha demostrat aquesta setmana en un dels programes en què va coincidir amb Paz Padilla. Al vespre de dilluns passat, 3 de juliol, la presentadora va intentar ser amable amb la princesa del poble. Després de preguntar-li sobre el judici amb Toño Sanchís, Esteban li va respondre amb monosíl·labs i amb mala cara, deixant entreveure el menyspreu que li té a l'andalusa. Però tot va canviar l'endemà quan Belén va coincidir amb la seva amiga, la presentadora Carlota Corredera.

Belén va respondre totes les preguntes de Carlota, com acostuma a fer, i tenia una actitud molt més animada que amb Paz. La presentadora no és, ni de bon tros, una de les preferides del programa, i Esteban ho sap. A més, després dels últims esdeveniments, l'exparella de Jesulín també sap que és una peça fonamental tant per a Mediaset com per a la Fábrica de la Tele.


L'enfrontament entre Paz Padilla i Belén Esteban ve de lluny. La princesa del poble va abandonar el plató de 'Sálvame' el mes de maig després que Paz Padilla li recriminés: «Nena, tu ets ximple?», que la va fer esclatar de ràbia i va decidir anar-se'n, però advertint-li: «A mi, en primer lloc, no em dius 'ximple'». Un polèmic enfrontament que Belén Esteban sembla que no ha oblidat i els esforços de l'andalusa, que aquesta setmana va arribar a dedicar-li unes boniques paraules que no van passar per alt per l'audiència però sí per la col·laboradora: «Belén, jo penso que t'ha salvat un àngel. Un àngel que és el teu pare, en realitat». I és que com bé ha demostrat, les venjances de Belén mai no passen desapercebudes. 


Comentaris

envia el comentari