IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban exclou diversos col·laboradors de 'Sálvame' de la 'Toñomanía'

La 'princesa del poble' prepara una gran festa per celebrar la victòria judicial contra Toño Sanchís

A Antonio Tejado no le ha sentado bien no ser invitado a la fiesta de Belén
Antonio Tejado s'ha enfadat amb Belén al saber que no estava convidat | Telecinco
 

Belén Esteban no pot estar més feliç. Tres anys després d'iniciar la guerra judicial contra Toño Sanchís, la justícia li ha donat la raó i el seu ex-representant li haurà de pagar gairebé 600,000 €. És per això que ha decidit organitzar una macro festa a la qual ha batejat amb el nom de 'Toñomanía'.

I com no podia ser d'altra manera, la celebració ha acabat portant una gran controvèrsia amb ella. El motiu? La de San Blas ha decidit convidar a gairebé tots els col·laboradors de 'Sálvame', però n'hi ha que s'han quedat fora de la llista i això ha ofès alguns profundament.

María Lapiedra, Antonio Tejado i Kiko Matamoros, els principals afectats

Evidentment, Belén no ha tingut cap problema en donar explicacions als seus detractors, i ha explicat en directe a 'Sálvame' els motius de la seva decisió: la festa ha estat organitzada pensant en la seva família i els seus amics. Així que aquells que no formen part del seu cercle més íntim han quedat fora de la llista VIP de la Esteban.

Alguns dels no-convidats – com María Lapiedra o Kiko Matamoros – no han fet cap comentari al respecte, ja que tenen assumit que la mala relació que comparteixen amb la col·laboradora és motiu més que suficient per estar exclosos de la celebració. Malauradament no és el cas d'Antonio Tejado.

«A la festa ve que la gent que estimo, ningú més» declara la 'princesa del poble'

I és que el fill de Chayo Mohedano «no entén què li passa» a la de Sant Blas amb ell, perquè no és la primera vegada que queda apartat d'alguna de les mítiques festes de Belén Esteban. La col·laborada no ha tingut cap problema en donar-li explicacions, i li ha dit que «a la meva festa ve la gent que jo vull i que jo he convidat, ningú més» i s'ha quedat tan ampla.

Després, però, ha confessat que el motiu principal és que no coneix prou ni té suficient confiança amb Tejado, moment en què Kiko Hernández ha aprofitat per posar una mica el dit a la llaga i dir-li a Tejado que si «és una festa de 200 persones i tu no hi vas, és que estàs fent quelcom malament».

Així que amb aquest panorama, els de 'Sálvame' quedaven a l'espera de la celebració de la 'Toñomanía', mentre Belén Esteban es fregava les mans esperant el proper judici contra el seu arxienemic, que té lloc avui mateix i en el qual podrien enviar Toño Sanchís a la presó.


Comentaris

envia el comentari