Belén Esteban fa una setmana que està de baixa laboral, sense aparèixer a 'Sálvame'

Els causants dels seus problemes de salut podrien ser les preocupacions que té, ja que està travessant uns moments difícils

Imatge d'arxiu de Belén Esteban | cedida

Belén Esteban va estar a ‘Sálvame’ com a col·laboradora per últim cop el passat 7 de juny i els espectadors del programa es van adonar que li passava alguna cosa, ja que no estava tant enèrgica com de costum. Tal com recull ‘Cotilleo.es’, la tertuliana va acudir al metge a l'hospital Regna Sofia de Madrid, que li va donar la baixa laboral i li va receptar diversos medicaments, després d'un reconeixement que va durar diverses hores. Esteban porta ja una setmana de baixa, però molts temen que acabi agafant la baixa indefinida si no acaba de recuperar-se. Els causants dels seus problemes de salut podrien ser les preocupacions que té, ja que està travessant uns moments difícils.

Una de les preocupacions d'Esteban és la situació que viu amb el seu antic representant, Toño Sanchís, a qui va demandar per més de 465.000 euros i a qui es va haver d'enfrontar en un judici el passat 30 de maig. I és que, segons la col·laboradora de Telecinco, li deu més d'un milió d'euros després d'haver desviat (presumptament) diners del seu treball per a comptes propis. No obstant això, el mànager declara que no li deu res a la seva exclienta i que «és una mentidera», passant així de ser gairebé germans a enemics. A propòsit d'això, se sumen els problemes econòmics de l'ex de Jesulín d'Ubrique. Recordem que a 'Chester in love' va confessar: «Aquesta situació és horrorosa. Necessito pagar un deute important que tinc amb Hisenda, necessito treballar perquè he perdut tots els meus estalvis».

«Durant molt temps no he controlat els meus comptes. Estava tot mal organitzat i fins que els meus gestors ho han ordenat tot, he hagut de desemborsar unes quantitats molt fortes, estic sense capital», explicava a la seva companya Mila. A més, va admetre que si hagués estat un any més amb Toño Sanchís representant-la «ara mateix estaria arruïnada». D'altra banda, també es preocupa perquè la seva filla, que està a punt de complir la majoria d'edat, sigui assetjada pels mitjans. Andrea Janeiro li ha dit a la seva mare que vol tenir intimitat i seguir sent anònima, però la col·laboradora tem que no respectin aquesta decisió. Per si no fos poc, Belén també ha de barallar-se amb Julián Fernández Cruz, el seu biògraf no oficial. L'escriptor ha escrit una nova obra que sembla que destapa secrets de la «princesa del poble». Encara que Esteban i els seus advocats han demanat a l'autor que rectifiqui el llibre i que no parli de segons quines coses, aquest no ha accedit.

La llista segueix. Belén està molt enamorada de Miguel, la seva parella, però no pot deixar de pensar en això: «Em fa por que Miguel es cansi de tot i em deixi. És un pilar molt fort per a mi i si em deixa, ho passaria molt malament, no vull ni pensar-ho. A més, m'ha salvat la vida diverses vegades, en tots els sentits». Respecte a la seva filla, hi ha una altra cosa que preocupa la tertuliana: el poc interès que té el seu pare per relacionar-se amb ella. L'últim pal que va rebre va ser quan va dir públicament que li encantaria que la seva filla assistís a les seves segones noces amb Campanario, sense haver parlat amb la seva filla des de feia temps. Veurem si Belén Esteban aconsegueix superar aquest sot emocional i pot tornar aviat al seu treball a 'Sálvame'.


Comentaris

envia el comentari