Belén Esteban

Belén Esteban fa plorar la seva filla en recordar-li l'addicció

Belén Esteban s'ha trencat en recordar els seus pitjors moments

Belén Esteban sempre sol evitar els temes relacionats sobre el seu passat i les addiccions que va aconseguir superar. Sobretot, perquè sap que hi ha gent de la seva família a qui pot fer mal. No obstant això, hi ha vegades que no pot evitar trencar-se i parlar sobre com va ser de valenta a l'hora d'enfrontar-s'hi.

De fet, recentment, la de Paracuellos decidia sincerar-se com mai. «Jo estava fatal. Fatal. Ho reconec», deia als seus companys. «A Belén Esteban ningú l'ha salvat, Belén Esteban es va salvar ella mateixa fa onze anys. D'acord? Em vaig salvar jo mateixa», aclaria davant de les crítiques rebudes per part d'Alicia Senovilla.

La presentadora arribava a insinuar que ella havia salvat l'ex de Jesulín quan més ho necessitava. «És clar que em va ajudar, si no estaria cometent un delicte», apuntaven sobre la delicada situació que passava. «Fa onze anys que no tinc ni una sola recaiguda. Salvadora de què?», saltava Belén molesta. «Si jo m'he hagut de salvar alguna vegada a la vida, m'he salvat jo sola. Ningú no m'ha salvat de res. Ningú. M'he salvat jo soleta», reivindicava.

Foto de Belén Esteban i Fran Álvarez el dia de la seva boda.
Belén Esteban ha canviat molt aquests últims anys | Europa Press

Molt emocionada, la de Paracuellos no podia evitar recordar i agrair a aquells que van estar al seu costat. «Em van ajudar els meus, que no vull anomenar, les meves dues amigues íntimes i part de la cúpula d'aquest programa. Però sortir, vaig sortir-hi jo sola!», insistia. «Vaig tenir ajuda, i la veritat que m'encantaria parlar del tema, però no ho faig per la meva família», deixava clar.

Belén Esteban ha parlat sobre la seva lluita contra les addiccions

«La meva mare pateix amb aquestes coses, però el que vull dir és que qui vol, pot. Fa onze anys que me'n vaig sortir. No he tingut ni una sola recaiguda», afegia. «M'alegro molt ara perquè el meu psicòleg em deia que quan em veiés al mirall m'havia de dir quant valc i que guapa estic».

«Sé que ara estic grassoneta, tinc més pit, més panxa i més cul, però soc jo, la que vull ser, Belén Esteban», defensava guanyant-se l'aplaudiment de tots els presents.

Foto de Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez es va emocionar amb el testimoni de Belén Esteban | Telecinco

Sens dubte, el que més es va poder emocionar amb les paraules d'Esteban és Jorge Javier Vázquez. Ell, amb Raúl Prieto, van ser dos dels principals responsables d'actuar i prendre mesures per protegir-la en el seu pitjor moment. «Jorge em va dir una frase que no diré perquè sé que la meva mare ens veu i li pot fer mal», assegurava la col·laboradora.

No és cap secret que tant Jorge Javier com Raúl van decidir fer una intervenció desesperada per ajudar la seva amiga a reaccionar i adonar-se que estava malament. Una reunió que va ajudar moltíssim a Belén i li va fer veure que havia perdut el control. «Em van ficar en un despatx. Jo estava fatal. Fatal, ho reconec. Em deien: «No pots seguir així», li donaven un ultimàtum. «Jo deia que tot era mentida, ho negava, com és lògic».

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Belén Esteban s'ha enfrontat a Alicia Senovilla | Mediaset

Mentre que, per part seva, Vázquez optava per picar-la perquè reaccionés. «Tu no, tu em deies que no ho aconseguiria. Això ho tinc jo gravat, però et vaig demostrar que ho vaig poder aconseguir», deia Belén a Jorge.

«Ho vaig dir perquè sabia que et picaries», afegia el presentador. Del que no hi ha dubte, és actualment la de Paracuellos es troba en el seu millor moment, tant professionalment com personal. I és que la seva filla Andrea no deixa de donar-li alegries, ja que fa poc coneixíem que la jove exerceix de periodista als Estats Units

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!