Belén Esteban: «Gustavo està superat»

'Sálvame' podria perdre un dels seus grans agitadors d'audiències en els últims programes

Captura del momento en que Belén Esteban se disculpa a Gustavo González
Belén Esteban ha parlat de com ha vist a Gustavo González | Telecinco

Gustavo González no està passant pel seu millor moment. Els continus problemes que han aparegut d’ençà que es va confirmar la seva relació amb María Lapiedra el turmenten en tot moment i per això, segons Belén Esteban, ha arribat a una situació on es troba totalment «superat».

«No em va agradar veure’l com el vaig veure», admetia la col·laboradora a ‘Sálvame’, explicant que va decidir parlar amb ell perquè, en un altre moment delicat que va viure, el paparazzi va reclamar que «ningú m’ha trucat ni m’ha posat un Whats App». Per això, va contactar-lo telefònicament.

«Li preocupa la situació», va referir Belén Esteban, afegint que està molt pendent de «la seva família» i de «la seva dona». Per la seva part, la tertuliana va assegurar que, el millor consell que podia oferir-li era: «Gustavo, mira per tu mateix», considerant que era moment de ser una mica egoista.

Tot per una dona

Gustavo González se derrumba en 'Sálvame'
Gustavo González està vivint uns moments lamentables | Telecinco

Gustavo González està enamorat de María Lapiedra? «Totalment». Així de contundent va ser Belén Esteban, per tal de tancar els dubtes i rumors que corren al voltant de la relació. No obstant això, va advertir que el mal que s’estan provocant amb les discussions pot acabar sortint car.

De fet, la tertuliana li va recomanar al seu company deixar de discutir-se amb Kiko Hernández, recordant que el problema l’ha provocat «qui ha donat la resposta». Per això, Belén va considerar que els atacs haurien d’anar dirigit a María, ja que havia estat ella qui havia ofert més informació de la que li havien sol·licitat.

El millor pel final

Quan tot semblava que Belén Esteban acabaria el seu missatge emetent simplement un comunicat sobre la situació de Gustavo González, la tertuliana ha acabat deixant anar una petita bomba, que no ha agradat gens a Jorge Javier Vázquez.

La tertuliana ha explicat que Gustavo «està enfadat amb el programa» i que ella, en aquest sentit, li dona la raó. Aquesta frase ha sorprès al presentador, però la col·laboradora s’ha argumentat, considerant que, si sortís tanta informació secreta d’ella, també s’ho hagués pogut prendre malament.


Comentaris

envia el comentari