rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban ha hagut de vendre un dels seus pisos per pagar el seu deute amb Hisenda

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat tots els detalls de com ha fet front als 700.000 euros que debia
Belén Esteban ha explicat al 'Deluxe' tots els detalls sobre la venda del pis | Telecinco

 

Belén Esteban està passant per un gran moment personal, i és que la col·laboradora de 'Sálvame' ha acabat de pagar el deute de 700.000 euros que tenia pendent amb Hisenda. «He pagat a Hisenda, beneïts els meus béns que dels meus mals em treuen», anunciava la de San Blas al 'Deluxe' visiblement orgullosa i satisfeta.

 

Per a poder fer front al deute, Belén Esteban ha hagut de vendre un dels seus inmobles. «Jo vaig comprar un pis, va venir el meu pare amb mi, amb molta il·lusió. Doncs, aquest pis l'he venut molt bé de preu», ha assegurat.

 

Una decisió difícil

No obstant això, la de San Blas ha reconegut que li va costar molt despendre's de l'immoble. «Vaig plorar molt i em va costar molt fer el pas perquè jo aquest pis no el volia vendre. Era el sentiment del meu pare, eren els records, la meva casa, però la vaig acabar venent», confessava la col·laboradora de 'Sálvame', qui a més del que ha guanyat amb aquesta venda ha hagut de demanar un préstec per poder fer front a tot el que devia a Hisenda.

«No ha estat tot, però m'ha ajudat moltíssim», explicava Esteban, que se sentia molt satisfeta amb l'operació de venda: «L'hi he venut a una parella jove, molt macos. Quan vaig signar el taló se'l van endur a Hisenda i aquest pis em va ajudar molt».

 

En peu de guerra amb Toño Sanchís

La col·laboradora de Telecinco va ser l'autèntica protagonista de la nit de dissabte, en què, a més d'explicar que havia saldat el deute amb Hisenda, també va celebrar la seva victòria definitiva en el judici contra Toño Sanchís, qui haurà de pagar-li 587.383 euros.

Això sí, aquesta victòria no ha servit perquè la col·laboradora de 'Sálvame' deixés de carregar contra el seu exrepresentant. «T'he preguntat moltes vegades on són els meus diners i espero que facis memòria. Ara aniré per la via penal», sentenciava, afegint: «No em tremolarà el pols, ni tu ni la teva dona em féu pena. T'he guanyat i és el meu moment».

 

Després de conèixer-se la sentència definitiva, el que va ser representant de Belén Esteban va assegurar que continuaria fent tot el possible per demostrar la seva innocència: «Ara vaig a estudiar la resposta que farem al recurs», declarava.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris