Belén Esteban hauria mentit sobre quan es va fer les proves i es va instal·lar la bomba d'insulina

La col·laboradora té diabetis des de fa més de 30 anys
Imatge d'arxiu de Belén Esteban | cedida

 

No és cap secret que la col·laboradora de Telecinco, Belén Esteban, pateix diabetis des de fa més de 30 anys, una malaltia que li ha donat més d'un ensurt al llarg de la seva carrera. Per aquest motiu, i per evitar haver d'administrar-se contínuament dosis d'insulina, Esteban va optar per instal·lar-se una bomba d'aquest medicament al cos. 

 

Una notícia que va publicar en primícia la revista 'Semana', on la col·laboradora explicava el motiu de la seva absència a 'Sálvame'. No obstant això, ara s'ha descobert que aquesta primícia podria haver sigut mentida, ja qui els temps no concorden. 

 

I és que la revista es va publicar el 17 de gener, per la qual cosa el reportatge fotogràfic es va haver de fer durant les primeres setmanes del mes. No obstant això, a l'entrevista, Esteban va anunciar que s'acabava de sotmetre a les proves, per la qual cosa aquestes es van haver de fer els primers dies de l'any.

Les dades no concorden

Així doncs, i coincidint amb les seves absències a ‘Sálvame’, es considera que les proves es van haver de fer de l'1 al 12 de gener, i tenint en compte els festius, hem de partir de la data del 8 de gener. Per tant, Belén Esteban s'hauria sotmès al tractament durant aquests quatre dies.

 

El problema sorgeix quan la col·laboradora va anunciar que s'instal·laria el dispositiu el passat 12 de febrer, la qual cosa seria un mes després de la data límit que s'ha mencionat anteriorment. 

 

Cal tenir en compte que les clíniques no permeten que passi un gran període de temps entre la realització de l'anàlisi i l'aplicació de la cirurgia, ja que els resultats podrien variar. Així doncs, Belén Esteban no ha pogut tardar un mes des que es va fer les proves fins que es va instal·lar la bomba d'insulina. Una mentida que no agradarà gens a la direcció de Mediaset, on no s'aprovarà que jugui amb un tema tan delicat com la seva salut.

 

 

 

Comentaris