IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban, indignada amb Terelu per la seva última entrevista

La 'princesa del poble' ha esclatat a 'Sálvame' perquè no li ha fet gens de gràcia que parli de la seva filla

Belén Esteban en 'Sálvame'
Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco
 

Belén Esteban ha tornat a fer gala del seu lema més famós. La frase «jo, per la meva filla, MA-TO!» ha tornat a cobrar força després de protagonitzar una situació bastant convulsa. I és que per ella, la seva filla és el centre del seu univers, i fins ara ha fet tot el possible per mantenir-la allunyada dels focus dels periodistes.

  

Després de tot el revolt mediàtic que es va causar quan la filla de 'la princesa del poble' va complir la majoria d'edat, Belén no ha dubtat en desembeinar l'espasa per frenar l'assetjament que patia la seva petita. De fet, Andrea no vol per a res formar part del món de la premsa rosa i les xafarderies.

L'entrevista que ho va dinamitar tot

La gota que ha fet vessar el got de la Esteban ha estat una entrevista que la seva companya Terelu Campos va concedir a la revista 'Lecturas'. La filla de Terelu, que es diu Alejandra, no està passant per un dels seus millors moments, després que hagi rebut múltiples acusacions i crítiques sobre si està anorèxica. 


Per aquest motiu Terelu va aprofitar l'entrevista per defensar la seva filla i avisar que prendria accions legals contra tots aquells que l'assetgin. Una de les preguntes que li van fer tenia relació amb les crítiques que Belén Esteban havia fet sobre la presentació d'Alejandra als mitjans de comunicació.


Terelu no es va tallar a l'hora de respondre. «Tot el dolent que li faci jo a Belén, li estic fent a la seva filla», va dir. Però el detonant del revolt va ser concretament aquesta frase sobre la relació de les seves filles: «La meva relació amb Belén sempre és bona, i la de les nostres filles és molt millor que la nostra, té més relació en la intimitat», comentava la filla de Maria Teresa Campos.

Belén no vol que ningú anomeni a la seva filla

Concretament aquestes paraules van ser les que més van molestar a la Esteban, que va esclatar al mig del plató de 'Sálvame'. «Jo vaig comentar el que ella va fer amb la seva filla, però a Alejandra no la vaig anomenar en cap moment. Si jo no dic el nom de la persona que més estimo, aquí ningú el diu. Ni tampoc tu, Terelu», va clamar molt enfadada.


Però 'la princesa del poble' no es va quedar aquí. «Parla de la teva filla, estàs en el teu dret i em sembla perfecte, però aquí la persona que més estimo ha decidit que no, que no vol», li retreia Belén Esteban. 


Finalment, la Esteban ha intentat calmar una mica els ànims però sense deixar de llançar una advertència a la seva companya: «Segur que no ho has fet amb mala intenció, però jo et demano que encara que et preguntin, no responguis».


Comentaris

envia el comentari