Belén Esteban insinua que Andrea té xicot

Mentrestant, la seva filla està de vacances a les platges de Malta

Andrea Janeiro al costat del seu possible xicot Ismael. | Semana

  

Durant aquests últims dies s'ha parlat força sobre la suposada relació sentimental que Andrea estaria mantenint amb un jove, Ismael, que al principi tothom pensava que era el seu millor amic. Malgrat això, la mateixa Belén Esteban ràpidament va intentar desmentir que el noi fos la nova parella de la seva filla Andrea, encara que ara sembla que pot haver-hi una mica més entre ells dos. Mentre tothom segueix parlant d'ella, Andrea ha posat rumb a Malta per gaudir de les seves vacances d'estiu abans de començar la universitat al Regne Unit.

Sembla, però, que Andrea no ha viatjat sola fins a Malta, sinó que hi hauria anat amb la seva parella, tal com explica 'Diez Minutos'. De fet, la filla de Belén Esteban es troba concretament al municipi de St. Julian’s, una localitat propera a la capital caracteritzada per les seves festes enfocades a joves universitaris. No obstant això, el més sorprenent de tot, és que sense solta ni volta, Belén Esteban a les portes de casa seva, a Paracuellos, ha parlat de la seva filla malgrat que no volia fer-ho: «És que no pot tenir xicot? Pregunto», ha etzibat Belén. Després d'aquestes paraules, es podria afirmar que Andrea té realment xicot? El dubte no deixa de créixer, ja que sembla que Belén Esteban frisa per confirmar que realment Ismael és la nova parella de la seva filla Andrea.

A més, Belén, abans d'entrar a casa seva, ha demanat que la deixin tranquil·la uns dies per poder gaudir de les seves vacances: «Jo entenc que us manin, però vull descansar. Aquest any ha sigut molt dur». Després d'aquestes declaracions, sembla que Belén Esteban ha marxat de vacances a Menorca amb la seva parella, Miguel. 


Comentaris

envia el comentari