Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban ja no pot amagar més la veritat sobre els seus estudis

El nou enfrontament que ha tingut no l'ha deixat ben parada

Belén Estaban torna a ser al punt de mira. La persona amb qui s'enfronta aquesta vegada és companya seva a Telecinco, i no és cap altra que Marta Riesco.

La periodista ha sigut notícia per la seva relació sorprenent i escandalosa que té amb l'ex de Rociito, Antonio David Flores. I, tot i que no es van cansar de proclamar el seu amor als quatre vents, sembla que res és per sempre.

Al programa 'Ya son als ocho', la mateixa Marta va anunciar que l'extertulià de Telecinco i ella havien trencat. Cosa que va deixar bocabadats la resta de col·laboradors i, per descomptat, els teleespectadors.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco va trencar amb Antonio David Flores en directe | Catalunya Diari

 

Belén Esteban diu el que pensa i la pífia

A 'Sálvame', programa on treballa de col·laboradora, Belén Esteban no va voler deixar passar l'oportunitat d'opinar sobre això. La de Paracuellos va assegurar que es «descollonava» de l'espectacle que va fer Marta al directe de 'Ya son las ocho'.

Per descomptat, Marta Riesco s'ha pres les paraules de Belén com un atac en tota regla i no ha trigat a tornar-li el cop. A més, ha estat molt clara en les declaracions que ha fet contra la princesa del poble. El que més li retreu és que no tingui carrera universitària i que s'hagi fet famosa a costa d'altra gent.

Jesulín i Belén Esteban fa anys
Belén Esteban es va fer famosa als 90 per ser parella de Jesulín de Ubrique | Europa Press

Sí, sembla que l'única cosa a què s'ha pogut agafar per a fer mal a Belén Esteban són els seus orígens televisius. I és que la periodista de Telecinco ha carregat contra la falta de talent i estudis de la tertuliana.

«Doncs la veritat és que em descollono que ella es descolloni de mi. Saps? I que després es torni tan boja quan parlen de la seva filla, quan ella no ha anat a la universitat, cosa que jo sí que he fet. Vull dir-vos que jo al final el que he fet, ho he fet per amor i perquè estava enamorada, però el que ella ha fet és res».

▶️ Marta Riesco utiliza a Andrea Janeiro para atacar a Belén Esteban

Així de contundent han estat les paraules de Marta, que directament ha catalogat de «res» tota la trajectòria de Belén Esteban a la televisió. Però els atacs no han acabat aquí.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco s'ha sentit atacada per les paraules de Belén Esteban | Mediaset

«Jo almenys he sigut estudiant. A mi, que una persona digui que es descollona d'algú altre o que faci certes coses que són vexatòries... Jo no m'he fet coneguda perquè estava amb algú famós, m'he fet coneguda perquè treballo en un programa de televisió i m'he enamorat d'una persona coneguda».

Marta Riesco creu que la seva situació és molt diferent de la que va viure Bebén Esteban fa vint anys. Així mateix, tampoc no li sembla bé que la princesa del poble es consideri una abanderada del feminisme. Segons la jove, els atacs que Belén li fa i que s'hagi llaurat una carrera a costa d'explicar penúries no casen amb la seva idea de feminisme.

«El que em sembla indigne de persones que són abanderades del feminisme és que diguin que es descollonen de mi, perquè ella, Belén Esteban, va obrir la veda. Va explicar les seves penúries i tot el que va voler de la relació amb Jesulín, que era una persona que sí que s'havia llaurat una carrera. Em dol que abanderades del feminisme facin aquestes coses», va dir l'ex d'Antonio David amb vehemència.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Marta Riesco
Belén Esteban i Marta Riesco han tingut un enfrontament | Canva

Ja sabem que Belén Esteban es caracteritza per tenir la metxa curta i que, davant d'aquests atacs, no dubtarà a respondre. Només queda esperar que ho faci.