IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Belén Esteban: «L'única cosa que desitjo a María José Campanario és que es posi bé»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut deixar clar, a més, que no té cap tipus d'informació sobre aquest tema

Belén Esteban ha parlat de l'ingrés de María José Campanario a 'Sálvame' | Telecinco

La notícia de l'ingrés de María José Campanario en un centre psiquiàtric acapara tota l'atenció mediàtica i cada vegada són més les declaracions que es recullen sobre aquest tema. En aquest sentit, 'Sálvame' ha volgut centrar l'atenció en Belén Esteban, qui pel que sembla es va trobar amb un grup de periodistes que l'esperaven a la porta de casa seva per conèixer la seva opinió sobre el tema i aquesta es va portar una incòmoda sorpresa, ja que, tal com ha explicat, desconeixia el que havia passat perquè ahir no va ser al plató.

«Jo no sabia res, l'única cosa que li desitjo és que es posi bé», declarava la princesa del poble al programa al costat de David Valldeperas. «Quan va sortir la notícia no em vaig assabentar, la porta de casa meva estava de premsa fins a dalt», va continuar explicant, i reconeixent que, davant la seva sorpresa, probablement no va estar «correcta» amb els periodistes que es trobaven allà. A més, ha explicat que no s'ha posat en contacte amb María José ni l'ha trucat perquè no creu «que sigui el que hagi de fer».

«Hauré tingut mil problemes amb ells però l'única cosa que desitjo és que María José es posi bé. Primer pel seu bé, després el dels seus fills i el de la seva família», va comentar. Finalment, la de Sant Blas ha volgut resoldre el tema amb un advertiment: «Que no em pregunti ningú perquè jo de debò que no sé res»

Kiko Hernández va avançar que podria haver estat perquè sofreix depressió. Per la seva banda, Mila Ximénez va apuntar que segons les seves fonts, María José estaria fent un canvi de medicació. D'altra banda, segons 'EsDiario' l'odontòloga es trobaria a casa seva tranquil·lament i no està passant per una greu depressió ni tampoc ha hagut d'ingressar en una clínica psiquiàtrica. Més tard, alguns col·laboradors de 'El programa d'Ana Rosa' han confirmat que la informació és falsa i que María José, efectivament, estaria al seu domicili.


Comentaris

envia el comentari