YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Belén Esteban, enxampada per un micro obert criticant l'operació estètica de Kiko Matamoros

La col·laboradora va donar la seva veritable opinió sobre la intervenció estètica del col·laborador pensant que ningú l'escoltava

Belén Esteban opina sobre la intervenció estètica de Kiko Matamoros. Dilluns 27 de juliol de 2020.
Belén Esteban critica Kiko Matamoros pensant que ningú l'escolta | Telecinco

L'última intervenció estètica de Kiko Matamoros s'ha convertit en el tema de debat a 'Sálvame'. El col·laborador va acudir a 'Sábado Deluxe' acabat d'operar i l'estat de la seva cara va deixar bocabadats els seus companys. Amb blaus i visiblement inflat, Kiko Matamoros assegurava que feia poques hores s'havia sotmès a un tractament estètic de mans de Carla Barber, xicota del seu fill Diego Matamoros.

El seu canvi ha estat analitzat a consciència pels seus companys de 'Sálvame' mentre aquest s'estava sotmetent a una operació més gran per extirpar-li la vesícula. Laura Fa va ser la que més crítica es va mostrar amb el resultat de la intervenció estètica de Kiko Matamoros. «Té llavis de dona» opinava la col·laboradora.

La veritat és que els canvis a la cara del col·laborador han estat dels més sorprenents però el fet que anés a plató acabat d'operar no va ser una bona idea per part de Kiko Matamoros. «Quina sort té Kiko Matamoros de tenir a la Marta com a parella... El que vaig veure el dissabte... Jo m'he punxat i he vingut aquí i no em sortia sang pel nas», opinava Belén Esteban.

Però aquesta no va ser l'única vegada que la de Paracuellos pronunciava la seva opinió al respecte. Belén va ser captada per la càmera mentre aquesta tenia una arrencada de sinceritat amb el seu company Miguel Frigenti a qui li va exposar la seva veritable opinió. «Em fa una por que al·lucines», va deixar anar Belén Esteban en al·lusió a la cara de Kiko Matamoros pensant que ningú li havia escoltat.

Dubtes sobre la professionalitat de Carla Barber

Els resultats a la cara de Matamoros han posat en dubte la professionalitat de Carla Barber i és que el col·laborador hauria d'haver esperat al fet que la inflor hagués baixat abans de sortir davant les càmeres. «Estic convençuda que Carla és súper prestigiosa, fa la seva feina. Però jo sóc ella, sóc metge i el pacient surt a la televisió hores després de l'operació i m'arrapo la cara», opinava Carlota Corredera.

«A mi em va impressionar, perquè res més veure-ho veies que s'havia fet alguna cosa. Jo no dic que està mal fet. Li van posar 25 vials i això és una barbaritat. Hi ha gent posant stories que diuen que Carla vol destruir als Matamoros des de dins. No vull posar en qüestió la professionalitat de Carla, però tantes punxades...», va afegir Miguel Frigenti.


Comentaris

envia el comentari