Belén Esteban i Miguel Marcos ja estan pensant en la seva boda

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut matisar que encara no hi ha data

Belén Esteban con su novio Miguel
Belén Esteban amb la seva parella Miguel Marcos | Instagram

Belén Esteban està travessant un dels millors moments de la seva vida. La col·laboradora de 'Sálvame' no pot estar més feliç i és que té més d'un motiu per estar-ho. Des de la victòria als jutjats davant Toño Sanchís, fins a la seva idíl·lica relació d'amor amb Miguel Marcos.

La de San Blas no se n'amaga i aquesta setmana ha celebrat una gran festa, la 'Toñomanía', en honor a la derrota del seu exrepresentant. L'esdeveniment va ser tot un èxit, tal com s'ha pogut comprovar en les fotografies que els mateixos convidats han anat publicant a les seves xarxes socials. 

 

De fiesta con @belenestebanmenendez la noche promete!!!!

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

Gracias por estar a mi lado

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

No obstant això, sembla que a la celebració hi va haver un detall que al principi es va passar per alt. I és que Miguel Marcos va parlar de casament davant de tots els convidats.

Tenen intenció de passar per l'altar

En un moment de la nit, Maria Patiño va pujar a l'escenari per dedicar-li un gran «t'estimo» a la seva amiga. Tanmateix, ella no va ser l'única persona que li va dedicar unes boniques paraules. En aquell mateix moment, Belén i Miguel estaven abraçats al mig de la pista de ball i els convidats es van fer al costat per deixar que la parella tingués tot el protagonisme.
 

 

Momentos inolvidables

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Amb totes les mirades centrades en ells, Miguel va aprofitar l'ocasió per improvisar unes emotives paraules a la seva xicota amb les que va anunciar una gran notícia: estaven pensant en la seva boda. De fet, la parella de la col·laboradora de 'Sálvame' va arribar a afirmar que el seu enllaç està molt a prop.

Encara no hi ha data

Tot i l'afirmació de Miguel, Belén va voler matisar a 'Sálvame' aquestes paraules. «Miguel es va animar una mica», va afirmar la col·laboradora per treure importància al tema. Malgrat això, sí que va confessar que tots dos estan pensant a passar per l'altar i que ja ho han parlat, encara que de moment s'haurà d'esperar per una de les bodes més esperades.

 

Contigo al fin del mundo

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

Belén va voler ser cautelosa i llançava un missatge a la premsa: «Vull dir a les agències que no vagin a casa meva perquè no hi ha data, ni dia ni res, no sabem res, es va dir perquè a ell li venia de gust». Per acabar, Belén Esteban va voler deixar clar els seus sentiments cap a Miguel: «L'home de la meva vida va arribar, i s'ha quedat amb mi i jo vull que es quedi tota la vida».


Comentaris

envia el comentari