Belén Esteban i Miguel travessen un dels moments més dolents de la seva relació

La col·laboradora tampoc aixeca el cap professionalment, i s'enfronta a una rebaixa salarial a 'Sálvame'

Belén Esteban y Miguel de boda
Belén Esteban i Miguel  | Instagram

Belén Esteban no travessa el seu millor moment personal després de saber que Telecinco podria abaixar-li el sou per la seva participació a 'Sálvame'. De fet, segons explica 'ESdiario', també estaria travessant un dels pitjors moments en la seva relació sentimental amb Miguel. 

Sobre la primera qüestió, es va saber fa tan sols uns dies que 'Sálvame' estudiava abaixar-li el sou a la princesa del poble, per fer front a les despeses del programa, tenint en compte les baixes audiències. 

La cúpula d'un dels programes històrics de Mediaset creu que Belén ja no agrada tant com abans, i és que la seva relació amb Jesulín ha perdut interès, i la majoria d'edat d'Andreíta, que ha demanat públicament que deixin de perseguir-la mediàticament, els ha tret tema de conversació per a molts programes. 

Una de les cares històriques de Telecinco

Tot i això, Belén continua sent una de les cares més populars de la cadena, i seria inimaginable que Telecinco prescindeixi d'ella, com sí que s'ha especulat sobre altres noms forts de 'Sálvame' com Terelu Campos o Lydia Lozano.

En el terreny personal, que Andreea Janeiro hagi marxat al regne Unit per continuar els seus estudis universitaris ha deixat un gran buit en Belén, que ha pogut superar tan sols amb l'ajuda i el suport incondicional de Miguel, el seu gran pilar en els darrers anys, tot i els rumors i les notícies sobre un mal moment en la relació.

Belén Esteban junto a su hija Andreíta
Belén Esteban al costat de la seva filla Andreíta | Cedida
 

Telecinco, molt preocupat per la seva pèrdua de lideratge

La progressiva pèrdua d'audiència de Telecinco li està venint molt malament a la cadena líder de la televisió del nostre país. 'Sálvame', un dels programes estrella de la cadena, ha anat perdent teleespectadors, i en alguns moments fins i tot s'ha vist superat per la competència. 

Antena 3 puja amb força

Sense anar més lluny, '¡Ahora Caigo!', que coincideix en la programació amb el tram final de Jorge Javier Vázquez, va superar el passat dilluns 'Sálvame' en audiència. El cada vegada més popular concurs d'Antenas 3  es va quedar amb un 16.3% de quota de pantalla, i va superar els 1.965.000 espectadors, mentre que Telecinco es va quedar amb 1.887.000 espectadors i un 16.2%. 

El mateix ha passat amb Ana Rosa Quintana. Encara que en les darreres setmanes ha anat recuperant lleugerament l'avantatge sobre la seva competidora directa, 'Espejo Público' li està xafant els talons, després d'inccrementar notablement la seva audiència en els últims mesos, sobretot arran de la situació política a Catalunya.  

Ana Rosa Quinta y Susana Griso
Ana Rosa Quinta i Susana Griso | Cedida

 

Els 'realities' són cada vegada menys populars

I els que, tot i que en el seu moment van ser els bucs insígnia de Telecinco i que alimentaven la resta de la seva programació, els 'realities', no passen pel seu millor moment. 'Gran Hermano' va acabar fa uns mesos la seva edició menys vista de la història, i 'La Voz' ha patit una considerable pèrdua d'audiència en la seva nova temporada, encara que segueix líder amb més d'un 20% de 'share'.

La situació és encara més pessimista, tenint en compte que TVE arrasa amb les seves edicions de 'MasterChef', tant la versió amb famosos com la dels nens, i ha recuperat amb èxit el format d''Operación Triunfo', que malgrat tenir una mica menys d'audiència que 'La Voz' destaca com a fenomen social, cosa que el programa de Telecinco mai ha aconseguit.


Comentaris

envia el comentari