Belén Esteban i Miguel, de viatge a Nova York

La tertuliana està visitant la meravellosa ciutat nord-americana amb la seva parella

Imagen de Belén Esteban y su pareja, Miguel
Imatge de Belén Esteban i la seva parella, Miguel | Cedida

Belén Esteban passa por un gran moment personal, també professional. La seva perfecta relació amb el que és la seva actual parella, Miguel, té molt a veure. Tots dos gaudeixen de la companyia de l'altre i ara ho han volgut fer també lluny d'Espanya, en un viatge d'allò més emocionant. La parella ha volgut marxar de vacances a uns dels llocs més desitjats per visitar, Nova York.

Belén Esteban, a Manhattan

La col·laboradora de 'Sálvame' ha mostrat a tots els seus seguidors la seva fantàstica ruta pels llocs més mítics de la ciutat, tot a través del seu Instagram, on ha anat deixant diverses fotografies del seu viatge amb Miguel. Així, gràcies a les seves fotos, hem pogut veure llocs com Manhattan, Times Square, Central Park, l'Empire State, el monument 11 de Setembre o la 'Quinta Avenida'.

De tots aquests llocs Belén Esteban ha deixat alguna fotografia il·lustrativa de la seva visita, fos sola o fos en companyia de la seva parella.

 

Bonitas vistas de Manhattan

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

Recorregut per Nova York

La tertuliana no ha volgut veure només el centre de Nova York. Ella ha volgut visitar tot allò que ha pogut, així que amb Miguel s'ha dirigit també cap als barris més alternatius de la zona: el Bronx, Harlem, Brooklyn i fins i tot Queens.

A més, la parella també ha volgut pujar al ferri que porta fins a l'illa de la Llibertat, on es troba la coneguda estàtua amb el mateix nom, que va ser entregada pel poble francès l'any 1886, com a commemoració del centenari de la Declaració d'Independència dels Estats Units.

 

Feliz con mi amor

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

 

Ágatha Ruiz de la Prada, dissenyadora de Belén Esteban

Una de les coses que més ha destacat del seu viatge, al marge de les visites i les fotografies als llocs més emblemàtics de la zona, ha estat la roba de Belén. La col·laboradora de 'Sálvame' s'ha deixat veure pels carrers de Nova York amb uns estilismes molts propis de la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada. Sembla que la seva entrevista a l'espai 'Belén a bordo' ha creat una gran relació entre elles i ara la mare d'Andreita no pot vestir-se sense alguns dels seus dissenys.

 

Puente de Brooklyn @agatharuizdlprada

Una publicación compartida de Belén Esteban (@belenestebanmenendez) el

A més, que porta la seva roba queda encara més clar quan la mateixa Belén l'etiqueta en les seves imatges mencionant-la a les publicacions. El que està clar és que la tertuliana ho està passant en gran en un viatge romàntic amb la seva parella i lluint una roba molt privilegiada d'una ja gran amiga.


Comentaris

envia el comentari