Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban es mobilitza després de la mort que deixa el seu entorn en xoc

Belén Esteban està molt preocupada pel seu amic

No hi ha dubte que Belén Esteban no ha començat bé aquest 2022. I, encara que prometia ser un bon any per a la col·laboradora de Sálvame, tot ha empitjorat.

Ara, en plena recuperació del seu trencament de tíbia i peroné, la tertuliana ha rebut un nou cop personal. I és que, una de les persones més properes a la tertuliana acaba de patir una dura pèrdua.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban està trencada de dolor | Telecinco

Per Belén Esteban, els seus éssers estimats són el més important, però també sap que la família, moltes vegades, no és la que et toca de naixement sinó la que tu formes amb el pas de temps. Per això, per a ella, els amics són una part fonamental.

Durant tots aquests anys a la televisió, la mare d'Andrea Janeiro ha aconseguit fer grans amistats. I un exemple és la seva relació amb Jorge Javier Vázquez.

Des que tots dos van coincidir per primera vegada en un plató de televisió, s'han convertit en ungla i carn. I, encara que han tingut diverses baralles, sempre han sabut arreglar les seves diferències.

Belén Esteban sap com són d'importants les seves mascotes per al presentador de Sálvame, per això no ha pogut evitar emocionar-se en assabentar-se de la dura pèrdua que acaba de patir el seu gran amic.

Belén Esteban plora la mort de Travis

Belén Esteban no s'esperava rebre aquesta trista notícia. Dissabte passat, 21 de maig, Jorge JavierVázquez va haver d'acomiadar-se del seu gos Travis després d'anys junts.

A través de les seves xarxes socials, el periodista ha volgut donar-li un homenatge a la seva mascota amb unes paraules emotives. I és que, després de mesos amb molts  problemes de salut, el seu estimat llebrer finalment va morir.

«Ara haurem d'aprendre a viure sense tu. Serà molt difícil perquè has estat un company meravellós, Travis. Quin silenci regna ara a casa teva. Bon viatge i no t'oblidis de saludar Cartago», va escriure l'amic de Belén Esteban, al costat d'una foto.

Belén Esteban s'assabenta de tots els problemes

Belén Esteban no sabia res dels problemes de salut que patia Travis.

Fa uns dies, Jorge Javier Vázquez va decidir sincerar-se amb els seus seguidors d'Instagram sobre l'estat de salut actual d'un dels seus set gossos.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
El presentador de Telecinco explica els problemes de salut de Travis | GTRES

«De sobte, t'ho trobes parat a qualsevol lloc de la casa, immòbil, preguntant-te què li passa. Per què li costa tant caminar, però allà continua. Em fa molt feliç que vulgui continuar vivint perquè això significa que no vol dir-nos adeu».

Encara que ha estat a través del seu bloc de Lecturas, on hem pogut conèixer tots els detalls. El company de Belén Esteban va voler compartir amb els seus lectors pel que estava passant el seu gos.

«Li costava respirar i necessiten la meva firma per dormir-ho. Sembla que ha arribat aquell moment que ningú vol acceptar», va explicar el presentador de Telecinco.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
L'amic de Belén Esteban no està passant per un bon moment | GTRES

Encara que al principi se'l va emportar a casa com a gos d'acollida, aviat va connectar amb les seves altres mascotes, així que, no li va quedar cap altra opció que quedar-s'ho.

«Molt aviat es va cansar de jugar i va treure una mala llet molt graciosa. Es va convertir en aquell avi rondinaire a qui li molesta gairebé tot. Sempre disposat a menjar tot, sempre disposat a sortir al carrer, li fallen molt les forces».