Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban dona una notícia sobre Miguel Marcos que era un secret a veus

Belén Esteban posa fi als rumors de crisi amb Miguel Marcos

Belén Esteban ha dit prou davant els rumors que asseguren que la seva relació amb Miguel Marcos travessa el seu pitjor moment. Sobretot, tenint en compte que la de Paracuellos ha començat un nou camí professional als Estats Units i haurà de separar-se del seu marit per un temps.

De fet, Belén s'ha negat completament a comentar res sobre aquest tema, malgrat la insistència dels reporters que l'han perseguit fins a l'aeroport. «D'això no en parlaré quan és una mentida. No en diré absolutament res perquè el que volen és que parli», deixava molt clar.

Belén Esteban a 'Superlativas', el podcast de Carlota Corredera, amb rostre neutre
Belén Esteban parla sobre els rumors de crisi amb Miguel Marcos | TVienes

«La propera vegada li diré a Rosalía, que em va convidar al concert el dia 7, que era l'aniversari del meu marit, que no canti el 7, que canti el 14... Mare meva», assenyalava respecte a tot l'enrenou que s'havia generat.

Belén ha confirmat el que molts dels seus companys de Telecinco ja ho havien dit: no està en crisi amb el Miguel. Tot ha estat una confusió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban posa fi als rumors de crisi amb Miguel Marcos

I és que el misteriós viatge de la col·laboradora amb la seva gran amiga Anabel Pantoja, mentre que el seu marit es deixava veure passejant sol per Madrid, feia saltar totes les alarmes. Sobretot perquè precisament coincidia amb l'aniversari de Miguel Marcos.

Belén ha defensat en tot moment l'anonimat del seu marit, motiu pel qual també nega entrar al drap i donar més detalls. «És que el meu marit és anònim com la meva filla, tots dos són anònims», explicava. «El que passa és que hi ha alguna gent que els seus marits són anònims i se'ls respecta i a d'altres no», es lamentava.

Imatge de Belén Esteban al costat de la seva parella, Miguel Marcos, en les prenoces de Raul Prieto i Joaquín Torres
Belén Esteban assenyala Telecinco pels rumors de crisi | GTRES

A més, també instava aquells que havien fet saltar els rumors, que donessin la cara, i fins i tot assenyalava directament Telecinco per no donar el nom. Tot i això, ella sembla tenir molt clar de qui es tracta. «El que passa és que no es pot dir el nom d'aquesta persona sembla ser, però vaja, que jo estic molt bé», tancava el tema.