Belén Esteban a 'Sálvame'

Belén Esteban podria ser la nova propietària de la casa de Toño Sanchís

El fet suposaria una victòria per a la madrilenya en la batalla judicial que manté des de fa temps amb el seu exrepresentant

L'enfrontament entre Belén Esteban i Toño Sanchís encara porta cua. Ara la situació està a punt de fer un gir curiós, ja que la col·laboradora de 'Sálvame' podria quedar-se amb la casa del seu exrepresentant per un preu molt superior al del mercat. Tot i això, aquest fet tindria un significat simbòlic molt potent, perquè es podria veure com una victòria per part de la 'Princesa del pueblo' en aquest conflicte que arrosseguen des de fa temps.

Un immoble amb deutes

Cal destacar que aquesta notícia no és definitiva, ja que la subhasta la va guanyar una altra persona de la qual es desconeix la identitat. Però María Eugenia Yagüe va assegurar a 'El Mundo' que aquesta persona anònima té previst renunciar a l'immoble perquè quan va fer la seva oferta no va calcular que s'havia de sumar la hipoteca que encara té pendent de pagament la casa, una operació que té un cost d'uns 266.000 euros sense comptar els 8.000 euros d'impostos.

Si aquesta informació es confirmés, l'habitatge passaria a ser de la segona persona que es va presentar al concurs. Es tracta de Belén Estebán, la qual va oferir 375.000 euros per la casa de Toño, però va ser superada pels 376.000 euros de la persona anònima que, en un principi, va guanyar la subhasta. En el cas que fos així,  la madrilenya no faria un negoci massa rendible perquè adquiriria l'habitatge per un preu molt superior al del mercat. Tot i això, la col·laboradora ho pot veure com una victòria en la batalla judicial que manté amb Sanchís des de fa temps. 

    La subhasta, en directe

    Belén Esteban i Toño Sanchís
    Belén Esteban i Toño Sanchís mantenen una batalla judicial des de fa temps | Catalunyadiari.cat  

    La subhasta de l'immoble es va fer el passat mes de febrer a través del jutjat i Telecinco va fer un seguiment en directe de l'operació al seu programa 'Sálvame'. Fins i tot van enviar un reporter al carrer on s'ubica la casa per tal d'explicar la notícia al minut i molt a prop de l'immoble que estava en joc. Durant l'emissió, es van viure moments de tensió quan va aparèixer Toño amb els seus fills i es va dirigir al periodista de manera alterada i dient que els denunciaria per gravar els menors que l'acompanyaven.