Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Belén Esteban, obligada a buscar feina (per culpa de Sonsoles Ónega)

El nou fitxatge d'Antena 3 fa el cop definitiu a l'ex de Jesulín de Ubrique

Sonsoles Ónega escalfa motors i ho té tot a punt perquè el pròxim dilluns 24 d'octubre arrenqui el seu nou programa a Antena 3. Un format nou que promet fer el cop definitiu a Sálvame just en el seu pitjor moment. Per contrarestar l'impacte, Mediaset ha pres una decisió dràstica.

Una que afecta de ple el programa de les tardes de Telecinco i que podria no tenir els resultats esperats. Telecinco ha decidit escurçar Sálvame i, amb això, la presència d'alguns col·laboradors, com Belén Esteban que, ja de per si treballava poc.

Belén Esteban tremola davant del que l'espera

Sonsoles Ónega arriba trepitjant fort Atresmedia i provocant un tsunami en la programació del seu principal competidor. Y ahora Sonsoles s'estrenarà dilluns vinent a les 19:00, just a la pitjor franja de Sálvame.

Des de fa temps, aquest espai no aconsegueix fer pujar les seves audiències i ni les versions Sandía o Tomate han resultat efectives. L'audiència ha donat signes molt clars de cansament i quatre hores de programa comencen a ser esgotadores.

Foto de Belén Esteban.
La col·laboradora veu com la seva jornada de feina a 'Sálvame' es redueix. | Telecinco
 

Per això Mediaset ha pres una determinació per fer-li la competència a la cadena de San Sebastián de los Reyes. A partir de dilluns, Sálvame durarà una hora menys i per substituir-lo emetran Café con aroma de mujer. La telenovel·la protagonitzada pel famós William Levy passarà a ocupar la franja més delicada de la cadena.

D'aquesta manera, seran diversos els col·laboradors afectats per aquesta decisió, com ara Belén Esteban, que perd hores de pantalla. Actualment, l'ex de Jesulín de Ubrique ha vist com la seva presència al programa ha anat minvant fins a gairebé passar desapercebuda.

Després de la seva tornada al programa, els directors van poder comprovar que Belén ja no enganxa com abans i van reduir les seves hores a només tres. Si a això li sumem que desapareix la franja de les 19:00, això afecta de ple les intervencions de 'La princesa del pueblo'.

Un cop baix que arriba just quan la col·laboradora viu el seu pitjor moment professional i personal. Encara no s'ha recuperat de la fractura de la tíbia i el peroné i el seu interès mediàtic ha decaigut considerablement.

Sonsoles Ónega s'imposa

Sonsoles encara no s'ha estrenat a Antena 3, però els efectes del seu programa ja comencen a fer-se notar. Ha obligat a prendre decisions arriscades al seu competidor que podrien beneficiar-la de manera immediata.

En prescindir de l'última hora de Sálvame, els seguidors podrien anar a la competència a la recerca de notícies del cor. El magazine d'Ónega promet abordar l'actualitat i la crònica social, acollint els orfes que deixi el programa de les tardes de Telecinco.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega aconsegueix imposar-se als seus rivals. | GTRES
 

A més, emetre una telenovel·la ja és una mala idea. Fa uns mesos, van intentar una estratègia semblant amb Pasión de Gavilanes 2, amb uns resultats catastròfics.

De moment només cal esperar a l'estrena de Y ahora Sonsoles per veure com reaccionen els espectadors. Però el que està clar és que la crisi de Sálvame és cada cop més evident i els directius no saben què fer per frenar-la.

Primer pla de Belén Esteban plorant
La tertuliana té les hores comptades a Telecinco. | Mediaset
 

Van intentar que Belén Esteban reaccionés i donés més joc amb l'ajuda inestimable de Kiko Matamoros, que la va posar entre les cordes. Però ni així, i tot el Deluxe, on tots dos es van enfrontar. Fins i tot la mateixa col·laboradora va haver d'admetre que no van aconseguir les dades esperades.

La mare d'Andrea Janeiro té cada dia més clar que el seu final a la televisió és a prop i haurà de prendre mesures per garantir-se un futur. Veurem com acaba tot això i si l'efecte Sonsoles aconsegueix el seu objectiu definitiu.