Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban, obligada a trencar la seva relació per Rociíto

Belén Esteban ha mantingut en secret aquest episodi de la seva vida

Belén Esteban està travessant una època molt dura i trista. La col·laboradora de Sálvamees va trencar la tíbia i el peroné en directe fa unes setmanes.

El que va començar com una broma, va acabar sent molt més seriós del que semblava i la Belén va haver de ser operada per la gravetat de la lesió. Ara és a casa seva vivint una dolorosa recuperació que s'allargarà fins diversos mesos.

Belén Esteban, molt afligida, intenta tirar endavant. Està més tranquil·la que fa uns dies, però els moments d'ansietat i tristesa se li acumulen. Per sort, el seu marit, Miguel, està amb ella en tot moment i, una vegada més, demostra que és el millor home que la Belén podia trobar a la seva vida.

Aquests dies de desconnexió i repòs, la Belén ha estat reflexionant sobre el seu present, el seu futur i, principalment, sobre el seu passat. Segur que se li va vindre al cap una decisió que, en el seu moment, va haver de prendre a causa de les circumstàncies.

I és que la relació que va mantindre amb la persona que la va ajudar a sortir de l'embolic amb Toño Sanchís, mai ha tingut gaire protagonisme a la televisió. No obstant això, Belén va prendre una decisió després de veure com canviava la seva vida per sempre.

Belén Esteban va rebre l'ajuda decisiva en el conflicte judicial

Quan Belén Esteban va saber que el seu exmanager i millor amic li havia estafat diners, no ho podia creure. En la seva batalla contra Toño, que finalment va guanyar als jutjats, Belén va tenir un gran aliat. Es tracta d'Agustín Etienne, exsoci de Toño a l'agència de representació i amic personal de la col·laboradora.

Després de trencar amb Toño, Etienne es va convertir en el representant de Belén. També representava Rocío Flores i Antonio David. Agustín té una agenda de contactes envejable i sap controlar com ningú el panorama mediàtic.

La relació que mantenien tots dos era molt bona, tant personalment com professionalment. Fins i tot, Etienne va ser decisiu perquè Belén Esteban aconseguís la victòria contra Toño als jutjats.

Tot i això, a principis del 2021, Rocío Carrasco va tornar a la televisió i va generar molta polèmica a Telecinco. L'emissió del documental de Rociíto va obligar Belén Esteban a prendre una decisió molt dura.

Muntatge amb fotos de Belén Esteban i Rocío Flores.
Belén Esteban va prendre una dràstica decisió respecte a la família Flores-Moreno | Trendings

La ruptura que va patir Belén Esteban i que no es va poder evitar

Belén Esteban sempre havia defensat Antonio David i Rocío Flores de Rociíto. Fins i tot, presumia de ser bona amiga de l'exguàrdia civil i d'Olga Moreno i de donar bons consells a Ro perquè triomfés a la televisió.

Però quan va escoltar el testimoni de Rociíto en aquesta docusèrie, Belén va començar a dubtar de la seva postura. Belén va empatitzar amb la filla de Rocío Jurado, fins al punt que va arribar un moment en què va haver de demostrar que les coses havien canviat.

No podia compartir representant i amistat amb el mateix home que estava gestionant tot l'enrenou mediàtic de la família Flores-Moreno. 

Va ser llavors quan Belén va decidir trencar la seva amistat amb Agustín Etienne i començar a gestionar-se ella mateixa la seva imatge pública i els seus contractes. Belén, fins i tot, va demanar disculpes públicament per haver donat suport durant tant de temps als enemics de Rociíto.