rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Belén Esteban paga el seu deute amb Hisenda de 700.000 euros

Toño Sanchís li haurà de pagar una indemnització de 600.000 euros
Belén Esteban salda el seu deute amb Hisenda després de pagar 700.000 euros | Cedida

 

Belén Esteban ha donat una de les millors notícies. Després de guanyar definitivament al seu exrepresentant Toño Sanchís, la col·laboradora ha anunciat que ha posat fi al seu deute amb Hisenda de 700.000 euros. D'aquesta manera tanca una de les majors preocupacions dels últims anys.

 

Concretament, el deute de Esteban arribava als 500.000 euros, no obstant això, ha augmentat fins als 700.000 mil pels 200.000 euros restants que corresponen a interessos i multes per retard en els pagaments.

 

La col·laboradora ha pogut posar fi a aquest deute amb Hisenda, en gran part, per l'abundant indemnització que rebrà de Toño Sanchís de 600.000 euros després de guanyar el procés judicial contra ell, el seu exrepresentant.

Després de guanya el judici contra Toño Sanchís

Després d'aquesta tan bona notícia per la de San Blas, aquest mateix dissabte s'assentarà al 'Deluxe' de Telecinco per tal d'explicar amb tot detall com ha viscut la resolució del seu judici amb Sanchís. Per tant, es podrà veure a una Belén molt més tranquil·la i sense haver de pensar en els problemes amb el que va ser el seu millor amic i representant.

 

Imatge d'arxiu de Belén Esteban i Toño Sanchís. | CatalunyaDiari.cat

 

Cal destacar que el gran deute de la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha pogut pagar, en part, també per les múltiples col·laboracions a Telecinco.

 

Principalment, Esteban s'ha convertit en un dels personatges més mediàtics de la televisió i també més rentables per la seva confrontació amb Toño Sanchís i la seva dolenta relació amb el pare de la seva filla Andrea Janeiro, Jesulín de Ubrique, i per descomptat, amb la dona d'aquest, María José Campanario.

Esteban contra Toño per via penal

Tot i que finalment, el jutge ha acabat donant-li la raó a Belén, ella encara no en té prou i no pararà fins «veure a Toño a la presó». És per aquest motiu que la de San Blas ja ha pres la decisió, denunciarà al seu representant per la via penal.

 

Si Sanchís es declarés insolvent per no pagar els 600.000 euros a Belén Esteba, hauria de realitzar el pagament a través de la seva casa familiar, la qual quedaria embargada per afrontar tot el que se li reclama.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris