Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban haurà de pagar fins a 10.000 euros a una antiga cara de 'Sálvame'

Va afirmar que una col·laboradora consumia estupefaents

Belén Esteban ha perdut una nova batalla judicial per haver vulnerat el dret a l'honor de la coneguda periodista Ángela Portero. Així doncs, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat condemnada a pagar una indemnització i els costos del judici.   

Ángela Portero va presentar una demanda contra la seva companya l'any 2015, tot i que ha hagut d'esperar fins a 2021 per aconseguir la ratificació de l'Audiència de Madrid i així confirmar la sentència de primera instància.

Belén Esteban, condemnada a indemnitzar la periodista Ángela Portero per vulnerar el seu honor

Segons informa el diari 'La Razón', el procediment judicial va començar l'any 2015 després de la demanda interposada per Ángela Portero per unes polèmiques paraules que van vulnerar el seu dret a l'honor. Així doncs, cal recordar que la periodista va coincidir amb Belén en la tercera edició de 'Gran Hermano VIP', on van protagonitzar més d'un conflicte.

La convivència no va ser fàcil i fins i tot Belén Esteban va arribar a dir que Ángela Portero consumia estupefaents. Les col·laboradores van coincidir amb altres estrelles com Ylenia, Olvido Hormigos, Víctor Sandova o Aguasantas.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·laboradora de 'Sálvame' haurà de pagar 10.000 euros 

Tal com ha informat el diari 'La Razón', Belén Esteban haurà de rectificar les seves paraules i indemnitzar la periodista per haver vulnerat el seu dret a l'honor. Així doncs, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat condemnada a indemnitzar amb 10.000 euros a Ángela Portero i fins i tot haurà d'assumir els costos del litigi que fa més de sis anys que està obert. 

A més, l'exdona de Jesulín de Ubrique tindrà l'obligació de llegir la condemna a la televisió amb l'objectiu de deixar constància de la sentència i intentar restablir l'honor (o més aviat reduir el possible dany provocat) per les declaracions que va fer en aquell moment. 

«Condemno al fet que per la Sra Belén Esteban s'informi del contingut d'aquesta sentència en la cadena de televisió TELECINCO, al programa televisiu on s'hagin dut a terme aquestes declaracions, GH VIP, en l'edició més propera a la data de la Sentència que resulti del present procediment, fent una referència en els seus titulars i amb lectura íntegra d'impressió en pantalla de l'encapçalament i resultat de la sentència», específica el document signat pel jutge. Caldrà esperar per veure on decideix fer la lectura de la condemna, ja que 'GH VIP' no està a la graella de Telecinco

Ángela Portero celebra la condemna a les seves xarxes socials 

El llarg procés judicial entre Ángela Portero i Belén Esteban va començar l'any 2015, sent la primera sentència ja favorable per a la periodista. No obstant això, el procés va retardar-se perquè Belén va recórrer la sentència l'any 2020.  

Ara, la condemna ja ha estat ratificada per l'Audiència de Madrid, que ha establert un termini de 20 dies perquè la demanda interposi un recurs de cassació si així ho estima oportú. A l'espera de veure si Belén Esteban interposa el recurs, Ángela Portero ja ha celebrat la seva victòria judicial a les xarxes socials.