Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

Per primera vegada: Belén Esteban parla del nòvio de la seva filla Andrea

Jorge Javier Vázquez ha criticat els costums dels britànics i la col·laboradora de 'Sálvame' ha sortit en defensa del seu gendre

Belén Esteban, que acaba de perdre un judici contra Ángela Portero, torna a estar en el punt de mira. En concret, perquè, per primera vegada, ha parlat del xicot de la seva filla Andrea. És cert que la col·laboradora de televisió protegeix la intimitat de la seva filla, però no ha pogut evitar parlar de Daniel Wozza, actual parella d'Andrea Janeiro

Belén Esteban surt en defensa de Daniel Wozza

En relació amb la mort de Felip d'Edimburg, marit de la reina Isabel II d'Anglaterra, Jorge Javier Vázquez ha fet una broma sobre els anglesos: «És un poble raret que ha marxat de la Unió Europea». I per si no n'hi hagués prou, Kiko Matamoros ha afegit que «ells ho fan tot a l'inrevés: condueixen pel costat contrari, l'àrbitre assenyala cap a l'altre costat...».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Davant aquestes declaracions, Belén Esteban ha decidit intervenir per defensar al nuvi de la seva filla: «Perdona, que el meu gendre és anglès, vigila eh». A més, ha assegurat que «no tots són rarets». Tot i això, el presentador ha continuat en la mateixa línia i ha preguntat: «Ara perquè el teu gendre és anglès hem de donar suport als britànics?». I ella ha estat molt clara: «No, perdona. A veure, Jorge, això és com a tot arreu. Diuen que 'els anglesos són freds', però he de dir que hi ha de tot com a Espanya».

Per tancar el tema, Jorge Javier Vázquez ha manifestat que els britànics «s'emborratxen a les tres de la tarda, després de treballar...».

Les reaccions dels teleespectadors

La disputa entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials:

  • «Molts sabem com són els anglesos i no cal ser ignorants, senyora. I no només passa quan venen aquí. Gent irresponsable hi ha a tot arreu i també gent estupenda».
  • «Belén no té ni idea dels costums que tenen els anglesos, sinó que es passegi per Magaluf quan acabi el confinament. És clar que no tots són iguals, però sí que molts d'ells fan el que s'ha comentat».
  • «Per descomptat, has de defensar-lo, Belén. No tots són iguals, igual que nosaltres tampoc som tots iguals».

Qui és Daniel Wozza?

Amb tot això, els teleespectadors s'han preguntat qui és la parella d'Andrea Janeiro. Daniel Wozza és un jove britànic de 23 anys, nascut a Birmingham. Quan tan sols tenia 12 anys, va perdre a la seva mare i per aquest motiu està molt unit al seu pare i la seva germana. 

Va conèixer a Andrea Janeiro a Benidorm, on va anar de vacances amb uns amics, i des de llavors han consolidat la seva relació. Estudien en el mateix centre, Birmingham Metropolitan College, però la pandèmia els manté allunyats perquè Andrea s'ha vist obligada a tornar a Madrid

Andrea Gener amb el seu nòvio Daniel Wozza en una moto aquàtica
Andrea Janeiro i Daniel Wozza mantenen una relació a distància | FACEBOOK