Belén Esteban pateix les xacres dels seus problemes personals i de salut

La col·laboradora de Sálvame no aixeca cap

Belén Esteban s'enfonsa | cedida
 

La setmana que Belén va estar de baixa per una baixada de sucre com a causa d'un canvi de medicació no va ser l'única cosa que li va passar factura. Els seus 30 anys de diabetis no havien estat suficients per enfonsar-la, però sembla ser que se li ha ajuntat tot i els seus pitjors moments no es deuen només a la seva malaltia.  En la seva absència Toño Sanchís, el que va ser fa anys el seu representant, ha aprofitat per atacar-la amb les seves dures declaracions, cosa que a Belén li ha passat factura.

Belén no només està cansada de la polèmica de Toño,  també està cansada de la premsa que se situa dia sí, dia també a la porta de la seva casa, per la qual cosa la seva paciència s'està esgotant. Sense anar més lluny, el divendres passat va concedir una entrevista a Sálvame Deluxe per respondre les acusacions de Toño a El programa de Ana Rosa, però aquesta vegada el públic no està de la seva part i ella ja està cansada de ser el centre de les crítiques.

L'anomenada princesa del poble està saturada pel tema de la denúncia i només vol que arribi el judici perquè el jutge decideixi si té o no la raó, cosa que ella té molt clara per les proves que diu haver presentat. La guerra seguirà lliurant-se en els platons i tot apunta al fet que Belén Esteban no tindrà treva amb la polèmica entre ella i Toño Sanchís.


Comentaris

envia el comentari