Belén Esteban es posa a plorar a 'Sálvame' just abans del dia de Nadal

Es va emocionar després de veure un vídeo on sortia Lydia Lozano com a voluntària de Missatgers de la Pau

Belén Esteban se casa con su novio Miguel Marcos.
Belén Esteban es va emocionar a 'Sálvame', just abans del Nadal| CatalunyaDiari.cat

'Sálvame' és un programa on els seus col·laboradors acostumen a viure moltes emocions i més si ens trobem en plenes festes de Nadal. Belén Esteban va protagonitzar un bon exemple el passat dilluns quan va començar a plorar obertament i no per un problema amb Toño Sanchís o parlant de la seva filla Andrea. Va ser un reportatge solidari, fet per Lydia Lozano, la causa de les llàgrimes de col·laboradora. 

Al vídeo es podia veure a la periodista fent de voluntària del centre de Missatgers de la Pau, situat a la zona d'El Pozo del Tío Raimundo, al barri madrileny de Vallecas. Lydia explicava les històries d'alguna de les 90 persones que van anar al dinar organitzat pel Pare Ángel. La col·laboradora tampoc va dubtar en posar-se un davantal i ser una de les encarregades de servir el menjar.

La reacció de Belén davant el vídeo de Lydia Lozano

La solidaritat de Lydia va emocionar a Belén: «Només vull dir que, jo que he estat allà amb ells, hauríem d'estar agraïts al Pare Ángel i a la gent voluntària, gràcies a ells moltes famílies i molts nens mengen i, sobretot, reben afecte

Belén Esteban llorando en 'Sálvame'
Belén Esteban plorant a 'Sálvame' | Telecinco

 

Va aprofitar aquesta ocasió per agrair la tasca solidària de l'ONG encapçalada pel religiós. En un dia tan assenyalat, també va tenir un record pels seus pares, els quals van saber cuidar-la i mantenir-la tot i els seus problemes econòmics.

Involucrada amb els més desfavorits

Són coneguts els orígens humils de Belén Esteban. És per aquest motiu que sempre que pot col·labora amb les organitzacions que ajuden a les persones desfavorides. Una d'elles és la del Pare Ángel. 

Quan va guanyar el 'reality' 'GH VIP', per exemple, la col·laboradora de 'Sálvame' va mostrar la seva cara més generosa. En aquella ocasió, va decidir donar dos xecs de 10.000 euros a les fundacions Missatgers de la Pau i Rosa Oriol, encapçalades pel Pare Ángel i Sor Lucía Caram. 

Belén Estaban haciendo entrega del cheque al Padre Ángel
Belén Estaban entregant un xec al Pare Ángel | CatalunyaDiari.cat

 

Suport al Pare Ángel des de 'Sálvame'

Des de fa bastant temps, el programa de les tardes de Telecinco ha mostrat el seu suport per la feina que fa l'ONG del sacerdot. Són diversos els col·laboradors que han participat com a voluntaris o convidats en els sopars que organitza

El mateix Pare Ángel va explicar la tasca de la seva organització i guanyar així alguns socis aquest dilluns. La presentadora del programa, Carlota Corredera, també va voler difondre la feina social que fan a 'Sálvame', acompanyar durant totes les tardes a la gent gran que sent sola. 


Comentaris

envia el comentari