Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban posa la creu a una de les seves grans amigues a Telecinco

La col·laboradora ha sigut qüestionada per la seva companya de programa

Belén Esteban travessa per un moment complicat, ja que, continua amb la recuperació després de la intervenció quirúrgica, i perquè el seu lloc a Sálvame està en perill. Però és que, a més a més, s'ha enemistat amb Belén Ro.

I ara, per si no n'hi hagués prou, una de les seves grans amigues al programa s'ha enfadat amb ella. Estem referint-nos a María Patiño, que ha entrat en còlera en conèixer que no havia estat convidada a la festa d'aniversari de 'la princesa del poble'.

Belén Esteban provoca l'enuig de María Patiño

La dona de Miguel Marcos té grans amics a Telecincoi una és María Patiño. Per aquest motiu, s'entén que la gallega s'hagi molestat en no ser convidada a la festa d'aniversari. Una festa pel seu 49 aniversari en què sí que han estat presents des de Carlota Corredera fins a Anabel Pantoja passant per David Valldeperas.

'Storie' de Belén Esteban amb les seves companyes de Telecinco durant el seu aniversari
Belén Esteban va celebrar el seu aniversari envoltada de les seves amigues | Instagram

Esteban s'assabentava de l'enuig de Patiño perquè la periodista no va dubtar a revelar-ho en ple directe de Sálvame. I ho feia dient: «Aquest matí l'he fet molt grossa, que et mors en veure les xarxes». I és que, va comprovar que hi havia diverses fotos de la festa d'aniversari de Belén.

María Patiño molt seriosa
Belén Esteban ha vist María mostrar el seu enuig | Telecinco

I si aquestes imatges van provocar el seu malestar és perquè «jo em considero del cercle íntim de Belén. Aleshores, he trucat a un amic, m'he posat a plorar al mig del carrer. Després, parlant amb una amiga que no és de la tele, li he dit que em sentia l'última merda i que ningú m'estima».

Belén Esteban ha vist que les aigües s'han calmat una mica

Després d'això, la mare d'Andrea Janeiro s'haurà quedat perplexa i preocupada en veure María en aquest estat. Tot i això, va poder comprovar que la col·laboradora després es va tranquil·litzar.

I això ha succeït perquè, com ella mateixa reconeixia, «la meva amiga que no és de la tele m'ha explicat que la festa de Belén era sorpresa. En concret, que l'ha organitzat un amic a casa d'un amic americà que jo no conec».

Després d'explicar tota la situació, Patiño va reconèixer que «m'he adonat una vegada més que m'avanço als esdeveniments. A ella no li vaig trucar mai, vaig plorar jo sola amb mi mateixa perquè volia ser-hi i no em van trucar. Però m'he adonat que és una festa sorpresa i que m'he comportat com una nena immadura».

Captura d'un story d'Anabel Pantoja.
Belén Esteban ha vist Maria anar calmant-se després de l'enuig inicial | Instagram: @anabelpantoja00

En aquest punt, Kiko Matamoros prenia la paraula per ficar zitzània entre les dues. En concret deia: «Tu no ets tan amiga d'Esteban com et penses. Sí, perquè si el seu marit no et té en compte per a la celebració, és perquè ella no els ho ha transmès».

La col·laboradora va preferir fer orelles sordes a les paraules del seu company i tornava a incidir que el seu enuig havia estat desmesurat. Així, va explicar que «és que estava molt sensible per un altre pal que em vaig emportar ahir i que no hi té a veure. Fixa't que li trucaria per posar-la a parir, però al final no ho vaig fer».

Belén Esteban a plató
Belén Esteban sap que s'ha generat un gran enrenou a Sálvame pel que ha passat | Mediaset

D'altra banda, Adela González va voler ser més tranquil·litzadora i optava per posar pau entre les dues amigues pel possible conflicte per l'aniversari. Per això va manifestar el següent.

«Belén aquí ni punxa ni talla. El seu marit és qui organitza la festa, la fa a casa d'una altra persona i amb tota la bona voluntat del món es planteja a qui trucar. Així que no et sentis malament. T'estic intentant consolar», concloïa.