Belén Esteban somrient

Belén Esteban pren partit entre Olga Moreno i Rocío Carrasco

Belén Esteban es posiciona clarament amb la seva última declaració

Belén Esteban va començar a marcar distàncies amb Olga Moreno arran del documental. Entre totes dues hi havia una ferma amistat que es va anar diluint amb el testimoni de Rocío. Belén es desmarcava de la sevillana i entonava el 'mea culpa'.

La 'princesa del poble' ha opinat lliurement sobre la sevillana i no es talla ni un pèl en fer pública la seva opinió. De fet, ha provocat que alguns la qualifiquin de falsa i interessada.

Però si alguna cosa té clara Belén és que no es deixa portar pel que opinin sobre ella. Prova d'això és la decisió que va prendre davant l'estrena de l'especial 'Ahora, Olga'. Una decisió que fa evident de quin costat està.

Dimecres arribava el torn d'Olga en una entrevista que va causar molta expectació però que, pel que sembla, a Belén no li ha interessat.

Belén Esteban es posiciona

Diverses col·laboradores de 'Sálvame' han decidit fer el buit al testimoni de la dona d'Antonio David. La sevillana tenia dret a parlar, però poc havia d'aportar davant les proves contundents de la filla de la Jurado.

Carlota Corredera va ser de les primeres a mostrar suport públicament a Rocío davant l'estrena de l'especial d'Olga. Amb un missatge feminista, la presentadora va estar en companyia d'unes amigues i en comptes d'escoltar el que Moreno va explicar.

El que més ha sorprès és que Belén ha fet el mateix. Just quan s'anava a emetre l'entrevista, l'ex de Jesulín donava l'esquena a qui fa uns mesos considerava amiga seva.

Igual que Lydia Lozano i Anabel Pantoja, la col·laboradora va preferir estar de celebració abans que escoltar el testimoni d'Olga. Així ho hem vist en una foto que ha publicat al seu compte d'Instagram on se la veu d'allò més feliç.

«De celebració amb la meva gordi. Gaudint de la vida», escrivia al costat de la instantània posant amb els seus companys de 'Sálvame'. El motiu de la celebració era l'aniversari d'Anabel Pantoja.

El grup va decidir anar a un restaurant molt conegut del centre de Madrid només sortir de plató. La gresca es va allargar fins a les tantes i allà van decidir sopar i prendre unes copes entre rialles i molta conya mentre Olga explicava la seva història.

Tota una declaració d'intencions que fa evident de quina banda està Belén Esteban.

 

Belén opina que Olga no hauria d'haver concedit l'entrevista

Belén va ser una de les moltes espectadores que es van quedar sorpreses amb la victòria de la sevillana a 'Supervivientes'. Tot i que es va mostrar contenta per ella, va deixar clar que la seva preferida era Melyssa. «No m'esperava que l'Olga guanyés», opinava després del seu triomf.

Fent gala de la seva sinceritat, també es va voler pronunciar sobre l'entrevista de l'andalusa. «Crec que no està preparada per a seure», opinava, justificant la resposta en què era molt aviat perquè respongués a Rocío.

«Ella explicarà la seva veritat, però abans hauria de veure la docusèrie», explicava. «Si seu a parlar hauria de veure les coses amb tranquil·litat i contestar sent ella mateixa», sentenciava.

La mare d'Andrea Janeiro sempre havia tingut afecte a la dona d'Antonio David, però el documental va fer que canviés d'opinió. També pel que fa a la filla de l'exguàrdia civil, Rocío Flores, a la qual defensava abans que s'emetés la docusèrie.

No obstant això, les proves de Rocío Carrasco, així com certes actituds de la família Flores, han fet que Belén es posicioni fermament. D'aquí que decidís anar-se'n a sopar fora abans de quedar-se davant de la televisió per a escoltar el que la seva examiga havia d'explicar.