ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Gran preocupació per la salut de Paz Padilla després de la mort del marit

Belén Esteban ha confessat que la seva companya «ha de curar-se les ferides»

La col·laboradora Belén Esteban en un programa de 'Sálvame'
Belén Esteban ha mostrat la seva preocupació per Paz Padilla | Telecinco

Una setmana després de la mort del seu marit, Paz Padilla intenta superar la pèrdua d'Antonio Vidal com pot. Molt pocs sabien el que estava patint la presentadora. Una d'aquestes persones que si era conscient del dur moment que patia Padilla era Belén Esteban. Malgrat els seus frecs a 'Sálvame', Paz confia en la 'princesa del poble' i considera a la col·laboradora televisiva un dels seus grans suports en aquesta dura situació.

Aquest dilluns 27 de juliol, Belén ha confessat una vegada més que es troba molt preocupada que està per la seva amiga. Des que es va conèixer la notícia de la mort d'Antonio Vidal, la col·laboradora sempre ha parlat d'ella amb molt afecte i en el programa de 'Telecinco' ha relatat molt emocionada de la relació que Paz mantenia amb el seu marit.

Paz Padilla amb la mà al cor durant el funeral del seu marit, Antonio Juan Vidal.
Paz Padilla va mantenir en secret la delicada situació del seu marit | Catalunya Diari

«Paz m'ha dit que s'ha de curar les ferides»

Belén ha explicat que durant aquests dies tan tristos ha parlat amb la presentadora per enviar-tot el seu ànim. I en aquestes xerrades hi ha hagut una cosa que a Belén li ha deixat bastant intranquil·la. «He parlat amb Paz i m'ha dit que s'ha de curar les ferides», ha començat a dir la col·laboradora, que ha afirmat que quan parla amb ella «no sé què dir-li». Ha estat aquí llavors quan ha ofert un detall colpidor en relació amb l'estat anímic de la gaditana.

«Quan anomena a Antonio, ho fa com si fos present», ha revelat Belén, història que ha deixat a tots els col·laboradors més que sorpresos. Fa tan sols dos dies, la humorista andalusa va fer una publicació a Instagram en què va confessar que es troba en el pitjor moment de la seva vida i en la qual va afirmar que li està costant molt recuperar-se d'aquest tràgic moment. Com és habitual en ella, Belén Esteban li ha mostrat tot el seu suport perquè sàpiga que està molt ben acompanyada en aquest instant tan complicat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui fa una setmana que vaig perdre a l'amor de la meva vida. Vull agrair-vos el vostre suport i els milers de missatges. Em va commoure enormement les flors que, de manera anònima, vam rebre al tanatori. Gràcies als amics que es van desplaçar per estar amb mi en aquests moments difícils, a aquests reportatges tan bonics i a l'tracte tan humà. Els companys que cada dia em diuen que em volen i em manen energia. He viscut una història d'amor curta però molt intensa, es que el seu amor viurà en mi per sempre. Ara estic de retir, travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres al camí. Ell m'ajudarà a trobar el meu destí. Sóc un animal ferit, però avançant.

Una publicació compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el


Comentaris

envia el comentari