Belén Esteban podria ser la protagonista d’una pel·lícula

No seria el primer cop que la 'Princesa del pueblo' actua, ja que va aparèixer a 'Torrente 4' i a 'Aída'

Belén Esteban
Belén Esteban podria protagonitzar una pel·lícula  | Instagram @belenestebanmenendez

Fa vint anys que Belén Esteban va començar la seva carrera televisiva i, tot i que van passant els anys, la seva figura continua fent-se cada cop més gran i s’expandeix sense fi. Ningú hauria pensat que la ‘Princesa del pueblo’ arribaria a gaudir de la seva fama i a estar al capdamunt de l’actualitat del país.

Ara, els èxits de la gran estrella de Mediaset continuaran augmentant, ja que la col·laboradora ha anat un pas més enllà i prosseguirà per un camí que fa anys va tastar: Belen Esteban podria ser la protagonista d’una pel·lícula de cinema.

Personatge important en un llargmetratge

Des del plató de ‘Sálvame’, Belén Esteban ha volgut compartir amb els seus companys aquesta gran notícia, «m’han ofert participar en un llargmetratge», deixant bocabadats tots els tertulians i, fins i tot, la seva actuació seria d’un «personatge important». D’aquesta manera ha causat furor entre els assistents. 

No obstant això, la reacció dels col·laboradors del programa no ha estat una d’eufòria com la que esperava Belén Esteban. Els seus companys han reaccionat d’una manera gens efusiva, tot el contrari, fet que ha molestat molt la ‘Princesa del pueblo’, ja que esperava mostres de suport per la seva part.

Belén Esteban, molesta con sus compañeros de 'Sálvame'
Belén Esteban, molesta amb els seus companys de 'Sálvame' | Telecinco

 

Belén Esteban s’enfada amb els seus companys

És per això que Belén Esteban s’ha enfadat amb els seus companys i ha començat un atac personal contra la seva companya Lydia Lozano, a la qual va recriminar que fes «aquella cara» després d’escoltar la gran novetat que ha compartit. Als altres col·laboradors els ha dit: «Sembla que us pica», tanmateix s’han resistit a felicitar-la pel seu nou projecte.

I, a més, la col·laboradora ha continuat recriminant-los d’una manera molt furiosa, sorprenent-los encara més: «Un fa obres de teatre i no dic res. L’altra fa una altra cosa i no dic res. Jo me n’alegro i vosaltres, ara, hauríeu d’alegrar-vos per mi».

Jorge Javier Vázquez diu que ho rebutgi

Qui sap de què parla és Jorge Javier Vázquez, ja que té molta pràctica a l’hora d’estar davant del públic gràcies a les seves actuacions damunt dels teatres i ha volgut aconsellar a Belén Esteban que rebutgi aquest paper.

Belén Esteban con los personajes de 'Aída'
Belén Esteban amb els personatges d''Aída' | Telecinco

La col·laboradora ha escoltat amb atenció els consells del presentador que li ha comentat que «potser no busquen potenciar la part artística» de Belén Esteban, sinó que més aviat existiria la possibilitat que «simplement» busquin «riure-se’n» d’ella. Arran d’aquest comentari, la ‘Princesa del pueblo’ ha admès que encara no ha acceptat el paper i que per ara encara està pensant-se quina resposta donar a aquesta oferta.

La col·laboradora podria ser un gran reclam per la pantalla gran gràcies al públic tan ampli que atrau. A més, Belén Esteban ja ha demostrat en un parell d’ocasions les seves capacitats artístiques quan, durant l’any 2011, va acceptar participar en la quarta pel·lícula de Torrente amb Santiago Segura i va fer un ‘cameo’ d’ella mateixa a la sèrie ‘Aída’ de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari