Belén Esteban farà un 'cameo' en una pel·lícula però no de protagonista

La col·laboradora de 'Sálvame' nega que sigui la imatge principal d'un llargmetratge, però podria acceptar un paper testimonial

Belén Esteban se casa con su novio Miguel Marcos.
Belén Esteban nega que vagi a protagonitzar cap pel·lícula | CatalunyaDiari.cat

Sembla que finalment no veurem a Belén Esteban fent el paper de protagonista a la gran pantalla. Tot i que havien aparegut informacions que apuntaven que la col·laboradora de 'Sálvame' estava a punt de protagonitzar una pel·lícula, ella mateixa ha volgut desmentir-ho. De fet, no ha estat ella sinó Kiko Hernández: «M'acaba de trucar Belén i em diu que és mentida», afirmava el tertulià de Telecinco.

«Li han ofert fer un 'cameo', res de protagonista», detallava, assegurant que Belén Esteban no podia parlar d'alguna cosa ferma perquè «no té res, ni guions, ni ha signat res. És tan sols una proposta que té aquí». Així doncs, sembla que l'expectació que s'havia generat per veure-la protagonitzar una pel·lícula quedarà reduïda al ser un paper testimonial.

Belén Esteban no serà protagonista de cap pel·lícula

En cas d'haver-se confirmat que seria la protagonista, Belén Esteban tenia davant d'ella el paper de la seva vida. De fet, s'havia explicat que el guió seria en clau de comèdia i tindria relació amb la vida de la col·laboradora de 'Sálvame', narrant des de les seves primeres passes al món de la televisió fins a l'actualitat.

No obstant això, sembla que tot quedarà en el no-res i, finalment, si acaba acceptant la proposta, serà per fer una aparició testimonial. Cal recordar, que l'exparella de Jesulín de Ubrique ja ha fet petites aparicions fent d'ella mateixa a les sèries 'Aída' i 'Paquita Salas', a més d'un breu paper a 'Torrente 4' interpretant la propietària del pis on viu el personatge de Santiago Segura.

Belén Esteban
Belén Esteban faria només un paper testimonial | Instagram @belenestebanmenendez

 

Belén Esteban havia dit que era un personatge important

Fa unes setmanes, la col·laboradora televisiva ja havia explicat al plató de 'Sálvame' que tenia sobre la taula la possibilitat de formar part d'una pel·lícula. «M'han ofert participar en un llargmetratge», va assegurar Esteban davant la mirada de sorpresa dels seus companys de programa.

«Com a personatge important», va aclarir. Una notícia, però, que no va rebre l'efusiva resposta que la de San Blas esperava de la resta de col·laboradors de 'Salvame', tal com va deixar clar enfadant-se amb els seus companys. «Un fa obres de teatre i no dic res. L'altra fa una altra cosa i no dic res. Jo me n'alegro i vosaltres, ara, hauríeu d'alegrar-vos per mi», els hi va etzibar.


Comentaris

envia el comentari