Belén Esteban reacciona davant l'agressió de Jesulín: «No li reconec, és vergonyós»

La col·laboradora no va poder acudir a 'Sálvame' perquè tenia unes fortes angines, però això no li ha impedit parlar clarament
Belén Esteban i Jesulín de Ubrique | Catalunya Diari 

 

Dissabte passat, 16 de desembre, es produïa una de les pitjors polèmiques de Jesulín de Ubrique. Janeiro va agredir un reporter del programa 'Socialité', presentat per María Patiño, que estava al carrer on està situada la residència de la seva dona María José Campanario.

 

Els fets són un dels temes més comentats aquests dies a la premsa rosa. Els dos treballadors de l'espai de Telecinco i la productora, 'La Fàbrica de la Tele' han arribat a denunciar l'agressió a la Guàrdia Civil. Però aquest nou episodi a la vida dels Janeiro acaba de començar.

Con angines i sense veu

Com no podia ser d'una altra manera, l'exparella de Jesulín i enemiga declarada de Campanario, Belén Esteban, no ha dubtat en comentar la situació tot i que es troba una mica malament de salut. La 'princesa del pueblo' no va poder assistir ahir dilluns al programa 'Sálvame' perquè té angines, però tot i això, ha entrat en directe per opinar.

 

Les dures paraules 

Amb una gran afonia provocada per les angines, Belén no ha criticat durament l'actitud del pare de la seva filla Andrea: «No li reconec. Jo quan el vaig conèixer mai el vaig veure sent així». A més, considera que la reacció del seu exmarit cap als reporters de Telecinco «és vergonyosa».

 

La 'princesa del pueblo' ha volgut deixar clar que ella també ha de viure amb situacions semblants a les que van viure Jesulín i Campanario fa uns dies, i a ella no se li passaria pel cap actuar així: «No he agredit ni he trencat la càmera a ningú». I a més, ha apuntat que aquestes agressions segueixen produint-se perquè mai se'ls ha posat fi: «Tanta culpa té Jesulín o la seva dona, però més culpa tenen els que els permeten tot això».

 

Comentaris