El mal tràngol de Belén Esteban que espanta fins i tot Andrea Janeiro

La 'princesa del poble' va confiar massa en el seu negoci en línia

A l'inici de l'any, concretament al febrer, Belén Esteban va posar en marxa un dels seus últims projectes: va llançar la seva botiga online d'accessoris per a la llar.

El primer producte que va posar a la venda en aquest negoci van ser una sèrie de veles de luxe. En concret, va posar a la disposició dels clients quatre models diferents de veles aromàtiques que van cridar bastant l'atenció i no només pel seu elegant aspecte, sinó també pel seu desorbitat preu. 

Belén Esteban fracassa en el seu primer intent de negoci en línia

La més barata oscil·lava els 35 euros i la més sofisticada aconseguia arribar gairebé als 40 euros. Un preu que molts dels seus seguidors van catalogar com a excessiu, encara que per aquell moment ni aquesta elevada quantitat de diners que demanava pels seus accessoris de la llar anaven a impedir que la botiga funcionés. 

No obstant això, com moltes altres persones ja van aclamar quan va sortir a la llum el negoci de Belén Esteban, no ha estat molt rendible i la col·laboradora de televisió ha hagut de fer-li un volt de rosca al comerç. Ni tan sols els seus fans estaven disposats a gastar-se aquesta quantitat de diners en una espelma. 
 

Gran rebaixa

Ara, ha rebaixat els preus a una tercera part del que estava quan va obrir la botiga, exactament estan a la venda entre deu i quinze euros.

Veles de la botiga online de Belén Esteban
Dos veles de la botiga online de Belén Esteban | Belén Esteban

Aquesta no és la primera vegada que la princesa del poble ha de baixar el cost dels productes del seu negoci, que ja van haver de ser disminuïts fa unes setmanes i que, no obstant això, tampoc va ser molt reeixit.  A més, quan va compartir la notícia del seu nou negoci, la col·laboradora de televisió va donar a entendre que les veles serien el primer producte que llançaria, però fins al moment no ha tret cap més. 

Un fracàs que ha suposat una gran desil·lusió per a Belén Esteban, que tenia moltes esperances posades en el seu nou projecte, però s'ha emportat un dur cop de realitat que li ha retornat els peus a la terra i li ha deixat clar que no té molt futur com a empresària.


Comentaris

envia el comentari