Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban reconeix els problemes del seu matrimoni i fa plorar a Andreíta

Belén Esteban no amaga la delicada situació amb Miguel Marcos

Belén Esteban comença a veure la llum al final del túnel després de tres mesos passant un veritable calvari per aquella caiguda que la va deixar en cadira de rodes.

Malgrat aquest revés a la seva vida, Belén Esteban es va operar satisfactòriament del trencament de tíbia i peroné. I es va posar en mans de diversos fisioterapeutes perquè la recuperació fos pel camí correcte.

Així les coses, ella sap que ja és a la recta final d'aquell dur tràngol que ha travessat en companyia del seu marit Miguel. Algú que ha aconseguit que no s'enfonsés durant aquests mesos en què gairebé no s'ha pogut moure.

Belén Esteban entona el 'mea culpa' després del que ha passat

Aquest dimecres, Belén Esteban tornava a protagonitzar una portada d'una coneguda revista del cor. I és que la de Paracuellos ha donat la primera entrevista exclusiva a Semana després de tot el que ha passat. Aquesta ha parlat de tot el que ha patit durant aquest temps per aquesta desafortunada caiguda al plató de Sálvame.

Muntatge amb fotos de Belén Esteban i una imatge d'ella en llitera.
Belén Esteban ha parlat obertament del seu accident al plató de 'Sálvame' | Catalunya Diari

«M'han posat 20 caragols i dues plaques de 4,5 centímetres i un total de 55 punts», revelava la tertuliana, que va assegurar que el peu es va quedar rebentat després de la caiguda. «Han estat els pitjors mesos de la meva vida, de debò. Ningú no s'imagina què he passat», confessa.

La veritat és que les primeres setmanes després de l'accident van ser les més dures per a Belén. No trobava consol i es va tancar en si mateixa. «Ho he passat fatal. Em vaig bloquejar, no volia veure ningú, ni menjar, ni parlar… Em vaig enfonsar», ha revelat.

La col·laboradora confessa que està anant al psicòleg

Que la televisiva ho ha passat malament després de caure és obvi. I la veritat és que els que estaven amb ella a l'entrevista que ha concedit aquesta setmana parlen d'una dona molt emocionada.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban admet que està anant a un psicòleg | Telecinco

Així les coses, durant l'entrevista, realitzada pel director de la publicació, han estat diverses les ocasions en què la madrilenya s'ha posat a plorar. I fins i tot va haver d'interrompre's en un moment donat perquè Belén es calmés.

«He estat pitjor del cap que de la cama», explica, i confessa que està anant al psicòleg. «Així no podia continuar vivint», exposa.

A més, Belén entona el 'mea culpa' en certa manera. Admetent que ho ha passat realment malament, apunta que ha estat injusta amb la gent que ha estat amb ella en tot moment.

No amaga els problemes del matrimoni després de l'accident

«Estava molesta amb el món, amb la meva família, amb els meus amics, amb els meus companys, amb els meus caps… amb mi mateixa», admet.

Per sobre de la resta, la madrilenya posa el focus en algú que ha patit la seva ira. I no és cap altre que Miguel Marcos, el seu marit. «Es mereix el cel», ha confessat.

Muntatge de fotos de Miguel Marcos i la caiguda de Belén Esteban
Miguel Marcos ha estat donant suport a la seva dona, malgrat que també ha rebut males actituds d'ella | Catalunya Diari

La col·laboradora de Sálvame sap que el seu marit és el pilar més gran de la seva vida, més enllà de l'amor que sent per la seva filla Andrea.

Li ha volgut dedicar unes paraules, conscient que ha hagut d'aguantar els retrets de la de Paracuellos. «M'he comportat malament amb ell. El meu cap m'ha traït i ell ha tingut una paciència infinita. M'ha demostrat que m'estima».

▶️ Ana Rosa Quintana confirma los peores rumores y asume que se queda sola

La veritat és que Belén gairebé ja ha tornat a la seva vida normal, malgrat que encara necessita les crosses per desplaçar-se. Aquesta setmana, la madrilenya gaudia del concert de Rosalía al Wizink Center de Madrid i s'ho passava d'allò més bé en companyia del seu marit i d'alguna amiga televisiva.